Lič (Gorski kotar) |
Odgovori | Stranica <1 222324 |
Korisnik | |
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pročitala i pogledala do kraja-mogu samo reći -svaka čast
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već dugo nisam bila u svojoj temi i očito sam propustila goste koji su svratili. Hvala svakom posjetiocu koji Lič posjeti virtualno a neki forumaši su to učinili u stvarnosti. Neki su već više puta bili u Liču, a najsvježiji primjer je jučerašnji dolazak Jagode i BlankeC. Naime, jučer je u Liču osnovano Gljivarsko društvo Grljak. Grljak je lokalni naziv za livadnu pečurku. Obzirom da je Jagoda tajnica gljivarske udruge Ožujka iz Rijeke, a Blankac njihova blagajnica, pozvali smo ih u goste. Iduća fotka također ima zajednički naziv: gljivari - cvjećari. Tu su nam se priključili Držislav i NivesZ. |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošto je to bila osnivačka skupština imali smo i tortu u obliku Grljka (pečurke). Na ovoj slici vidite (a možda koga i prepoznate ) predsjednika društva kako reže tortu te tajnicu i ovjerovitelja zapisnika kako pozorno prate svaki rez. Jagoda ima lijepu sliku torte pa bi voljela da je stavi u ovu temu. Prije torte jeli smo nezaobilazni lovački gulaš i njoke... ...i naravno friško pečeni kruh.... |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blagajnica (također vam je poznata) je ozbiljno shvatila svoju funkciju i odmah počela skupljati novce za članarinu. |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na skupštini su bili gosti iz gljivarskog društva Ožujka iz Rijeke i Boletus iz Umaga. Dobili smo lijepe poklone i hvala im za to. Nemam baš evidentiran svaki događaj jer sam imala drugih obaveza (stoga sam neke slike "ukrala" frendu (poznat je Osječankama) jer je i on bio nazočan). |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Goste smo potom odveli u Kulturno povijesnu zbirku .. u kojoj smo također iskoristili trenutak za krnju cvjetno-gljivarsku sliku |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U zbirci je bilo hladno pa smo goste iz morskih krajeva odveli na topao čaj i kavu u kafić. |
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam na novoosnovanom društvu.Svako dobro
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo vas je vidjeti...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U Liču svako malo nešto novoga.
Čestitke na novoosnovanom Gljivarskom društvu Grljak! Svim članovima želim puno uspjeha i druženja. |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene do Liča(bar virtualno) Raduje me vidjeti poznata lica. Kod vas se uvijek nešta događa. Super! Poseban pozdrav fotografu. Fotografije su mu tako fenomenane da bi se zbog njih mogao ukjučiti na cif i počastiti nas svojim radovima. Kakve bi to slike gjiva bile! Svim članovima puno uspjeha i puno gljiva!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo ste nas počastili dragi prijatelji gljivari iz Liča..Bilo je ugodno družiti se sa vama na vašoj Osnivačkoj skupštini. Želim vam puno uspjeha u radu. Kad trebate pomoć samo se javite, mi smo vam prvi susjedi i uvijek ćemo rado pomoći...
|
|
sutra je novi dan
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ponovo se vratih u Lič i pomislih da mi je tu biti i uživo, Nataly draga, uvijek vijerno dočaraš zbivanja, tako da i mi ostali se osjećamo kao da smo tamo. Preljepo duženje i pozdrav svima onima koje poznam osobno i onima koje poznam samo virtualno
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje zgodne cvjetne prtijateljice
|
|
Rijeka
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav djevojci iz Liča
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo me nije bilo na ovim stranicama . Danas sam dosla nadajuci se da cu vidjeti slikice
"Gorski Kotar u Zagrebu" , jer , nazalost mi nismo mogli doci na Jelacic plac . Draga Nataly , cesto se sjetim na tebe i Lic , pogotovo kad pogledam na ovo lijepo drvce , za ciju mladicu te Mirko molio ! Eto , ovako izgleda danas : |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Navraćala sam da vidim stanje u Natinom vrtu (izvini kako da ga nazovem, nemre Natalyinom ), nakon ove teške zime. Ali Nataly nigdje nema
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ko kaže da je nema?Evo nas 05.05.2014.U vezi vrta mi je samo rekla da je puklo zaleđeno stablo ili grana i oštetila auto.Nismo imale baš vremena za razgovor.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skoro će bit 4 g. da nema naše fotografkinje i izvjestiteljice?!
Znam, ima posla. Samo sam došla vidjeti ima li što novog. Puno pozdrava iz ledenih Njivica, Jadranova, Omišlja. Trenutno je -3°C, a uz buru -13°. :-* |
|
Odgovori | Stranica <1 222324 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |