penjačice+ograda? |
Odgovori |
Korisnik | |
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 22:24 |
Ok, nije mi baš najbolji naslov ali evo problema. Kako "najerati" hortenziju penjačicu da se zalijepi za lamperiju premazanu sandolinom? Ps. bušenje lamperije strogo zabranjeno od strane moga muža.
Pitanje drugo: Na drugu stranu sjenice posadila ruže kakav potoranj im izvesti, a da bude estetski, da se upikne u zemlju i nasloni na sjenicu. Dakle mora biti čvrsto i stabilno. Moja ideja je bila staviti žicu između stupova sjenice, ali darling bi nešto u zemlju pa naslonio. Velim nije sklon bušenju skupe lamprije.
Vi dajte prijedloge pa da odlučim. Hvala! Eh da kod ruža imam i clemantis. Ona je povijuša, jel da?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni zica prva pala na pamet i to ona za ogradu zelene boje s vecim "kockicama"
i za rastegnuti u pozadinu hortenzije a ispred lamperije i za rastegnuti uz sjenicu |
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda da napraviš ogradicu za penjanje od bambusa?
|
|
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... ne razumijem se baš u cvijeće... pa niti u penjačice ali jednoć negdje vidjela neku biljku kako se penje po spuštenim špagama sa krova kuće... izgledalo zgodno...
|
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam Crnooku Suzanu pustila po špagi, ali to je preslabo za ružu. Nekako mislim da će ta lamperija ipak biti izbušena, a žica postavljena.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |