Hortenzija - Hydrangea |
Odgovori | Stranica <1 363738 |
Korisnik | |
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav. Molim Vas pomoć. Posadila sam u teglicu malu hortenziju i primila se. I sad dolazi hladnije vrijeme, a ja je još nisam presadila van. Što da radim s njom? Da li da ju slobodno presadim ili da ostane u teglici i stavim unutra do proljeća?Hvala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav.
Hortenzija je počela tjerati listove.Da li mogu odrezati takvu grančicu i probati razmnožiti? Hvala |
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam bas jucer zapiknuo dvije grancice, i sad cekam. Inace sam dosta gledao po netu da vece listove odrezu do pola i onda njih zapiknu u zemlju, onaj dio sa klickom.
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da,da ,tako sam i ja znala već veće grančice zapiknuti i odrezati listove
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
hortenzija se razmnožava u lipnju , granama na kojima nema cvijet
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
marince0607
Novo sjeme Pridružen: 19 Svibanj 2020 Lokacija: Doboj Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav ,
Zanima me sto da ucinim da mi hortenzija cvjeta. Kupila sam je prije pet godina. Samo je te godine i cvijetala. Posadila sam je na suncanom mjestu. Naravno neznajuci da joj je to previse sunca. Zatim sam je nakon 3 godine presadila na drugo mjesto. Koje ocito nije odgovaralo jer ni tu nije cvijetala. Zatim sam je ove godine posadila u saksiju. Nadam se da ce sada biti bolje. Jer , zaista ne znam vise sto da radim ! Hvala unaprijed pozz |
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vec bi trebala imati pupoljke ako ce cvjetati ove sezone. Vidjala sam hortenzije koje imaju previse sunca s mnostvom cvijetova. Istina, traze vise vode, izblijede na suncu i slicno. Mozda kasni mrazevi uniste pupoljke. To je uvijek razlog slabije cvatnje mojih hortenzija. Hortenzija na jesen zametne pupoljke za slijedecu sezonu. Neki rezu previse, pa odrezu cvjetne zametke. Ne znam sto bi moglo drugo biti da toliko godina apstinira.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja hortenzija isto nista za sad ove godine. Vidi se na njoj da ju je mraz ostetio, listovi se oproravljaju, ali nekako mislim da nece cvast. Posadio sam je na mjesto di je nekad bila velika stara hortenzija, tako da vjerujem da je polozaj dobar.
|
|
Odgovori | Stranica <1 363738 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |