Bradarka - Heliotropium arborescens |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
semenke sam posijao proletos i evo biljčica cveta. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, baš me interesira kakva je tvoja sada, naime zalijevaš je u Njivicama samo vikendom !! Moja kaj mi je kupila Lovro, umrla !! Osušila mi se pred očima, pred nosom !!! A svaki dan sam barem 3 sata prosjedila pored nje !!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
voki daj napiši nešto o ovoj biljci, ili netko iz svog iskustva. ...ja sam skoro ostala bez nje, u zadnji tren sam je spasila.
|
|
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelep cvet.
Nisam znala da se zove 'Bradarka'. Kod nas se zove 'Vanilin žbun'. |
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepa biljka!!! A cvijet mirišiiiii...
Kupila sam ovo ljeto neku uzgojenu kao manje stabalce, polumrtvu jadnu, na sniženju u MBM- u, al svejedno me je čitavo ljeto uveseljavala svojim mirisom i krasnim izgledom... Trenutno je u negrijanom hodniku, ali možda ipak da ju unesem u kuću? |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam tek tako, u trenu ostala bez nje !! Otišla mi je i pred nosom i pred očima !! A svaka informacija iz vašeg iskustva bi mi krvavo dobro došla !! Jer sljedeće godine pod obavezno opet dolazi pod moj krov !! Neznam kak vi, al ja ovome ne mogu odoljeti !! Neću ni podušati odoljeti joj, čak što više ........... prepuštam joj se ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja bradarka ili vanilija jako brzo raste,a cvijeta....
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ajama, divna je...ja je nemam ove godine, zamisli, zaboravila sam je kupiti...jel miriši?
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sara šteta da si zaboravila.krasna je to biljka.miriši pola dvorišta od nje
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |