Difenbahija - Diffenbachia |
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Korisnik | |
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jednu ovakvu ljepoticu sam u subotu hrabro zaobišla. Sad se kajem! E,idući put stiže i ona kući, pa što bude!
Nemam baš dobra iskustva s njima. Jako brzo im donji listovi počnu žutjeti. Dvije su mi otišle u vječna lovišta. Ne znam jel im bilo previše ili premalo vode. |
|
Sponzorirani linkovi | |
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zeleni_3
Novo sjeme Pridružen: 23 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam tri biljke, cvijetale su po ljeti. Ali u zadnje vrijeme se suše listovi od vrha prema stabljici. Nikako da joj pogodim omjer vode ili što bi joj nešto drugo spetalo.
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da je to od prevruceg i presuhog zraka u prostoriji....pokusaj spricati listove odstajalom vodom, svakodnevno...
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj pelcer Difice sa 4 lista dobila sam u 12. mjesecu, sada ima 9 listova i nezahtjevna je bas.
Bez problema je pustila zile. To je ona vrsta sa bijelom sredinom lista. |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |