Rogač - Ceratonia siliqua |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
martina1985
Pustio korijenje Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad smo već otvorili ovu temu nakon dugo vremena i ja sam danas posadila 6 sjemenkica rogača, koje sam izvadila iz mahune....baš me zanima kak budu brzo rasli, ako uopće i budu. nadamo se
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam također posadila nekoliko sjemenki rogača prošli tjedan, ali sam ih prije namočila. baš me zanima da li će izniknuti...Ako iznikne odmah vam se pohvalim...
|
|
sutra je novi dan
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi imamo jedan u dvoru, svekar je nabavio sadnicu, ali čula sam da on jako sporo raste i da treba godinama čekati na plod
|
|
martina1985
Pustio korijenje Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da to sam i ja čula.....
valjda bumo dočekali plod ako nikne |
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda i ja smo kupile sadnice kod tete Đurđice i dobro nam se drže u vrtu.Stavit ću sliku..
|
|
Rijeka
|
|
palmofan
Novo sjeme Pridružen: 28 Lipanj 2008 Lokacija: Kutina, Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svim ljubiteljima rogača! Na slici je moj trogodišnji rogač koji mi je iznikao iz sjemenke. Posađen je u teglu sa kupovnim supstratom kojem sam dodao vapnenac da simuliram prirodne uvjete na njegovom staništu.
|
|
bušin
Novo sjeme Pridružen: 26 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko bi rekao da će ovakve biljčice živjeti 200 godina!
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
just.magda
Novo sjeme Pridružen: 30 Listopad 2016 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Bernardica Imate jos sjeme rogaca za pokloniti?
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |