Frezija |
Odgovori | Stranica <1 101112 |
Korisnik | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljestvice kao potpora frezijama, lijepo estetsko rješenje. Mojima su listovi dugački i počeli su se preklapati, moram pod hitno u vrtni centar.
Romantičan ti je cvjetić voki, sa nestrpljenjem očekujem nove!
|
|
samba
Novo sjeme Pridružen: 09 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 15 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje frezije su izašle van skoro sve, trenutno su 10-ak cm, naravno u vrtu :)
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje su frezije formirale cvjetnu stapku ali nikako da krenu dalje. Ne znam što im nedostaje jer su takve već dva tjedna i nikako se pokrenuti dalje od toga. Možda je premalo sunca?
Voki pomoć molim! (da ne budem ljubomorna na tvoje )
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki, na žalost, nakon par mjeseci truda i njege, nešto je bilo pogrešno... ali imam iste i na poslu gdje imaju bolje uvjete i puno više sunca pa možda me one malo utješe i procvatu (da ne ureknem)... Možda mi još možeš pomoći. Što da radim sa lukovicama? Da li se isplati ponovno pokušati i ako da, kako?
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posadila sam nekoliko lukovica u posude..pa kako bude
|
|
Odgovori | Stranica <1 101112 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |