posjet Orleansu i Parisu |
Odgovori |
Korisnik | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 09:25 |
Spremiti se na tako dugačak put, moraš imati velikog motiva, vidjeti kćer, biti sa njom, imati pravog vodića i sreće da smo stigli.... proći sve te autopute A7, E61-Monte Blanc, pola puta... Stigli u Orleans-Ivana Orleanska-slavi se 600 njenog rođenja Ova ljepota pratila nas je drugi dan,na putu u posjetu dvoraca ljetnikovac Luja XIV-Chambord porculanski servis porculanska peć prekrasan pogled - lovišta u... imale što raditi u vrtu duga šetnja dvorcem Dvorac Cheverny
mislim da bi mi sa foruma,tu imale što raditi u vrtu doručak ručak šetnje A sada u Paris-vlakom 1 sat vožnje Moj prvi susret sa Parisom-spomenik dobra nad zlim! crkva Notre damme Koko u Louvru pogled na unutrašnjost Louvre Opera Poznata ulica Šanzelize preljepi pogled u visine poznate robne kuće-Galeries LafayetteA ovo sljedeći put kupujem Sljedeći dan posjeta srednjevjekovnom sajmu Svima šaljem poljubac,ispod imele! |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga Belina na slikama.
Drago mi je da ste bili kod kćerke i sretno se vratili doma. Lijepo je vidjeti mjesta koja nisam nikad vidjela (a možda i neću). Predivni dvorci, šetnice, a posuđe, ambijent . Možda te prekidam u stavljanju slikica, ali morala sam ovo vidjeti. Hvala tebi i TM. |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka si provela lijepo 1. maj i još par dana, baš lijepo!
Hvala što si slike podjelila sa nama sa tog krasnog putovanja. Sve je jako lijepo vidjeti i doživjeti a kada želiš ponešto od toga kupiti možeš i do mene navratiti |
|
Rijeka
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne slike, malo i nas izvela u daleki svijet
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina...uživala sam u divnoj šetnji putem tvojih slikica....
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na ovim predivnim slikama Belina.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slikice sa prekrasnog putovanja,Hvala draga Belina!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage posjetiteljice,sada kada sam utabala put,vodim Vas!
|
|
|
|
flowerfan
Novo sjeme Pridružen: 22 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš lijepe slike.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej draga prošetala zajedno s vama i uživala u svakom trenutku, jer sam cjelo vrijeme bila u mislima s tobom
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike draga!!!!!!!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti na slikama predivnih mjesta , malo vam zavidim, ali samo malo
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživajući u prekrasnim slikama s Belininog putovanja . . . . sada nakon svega viđenoga i ovog Belininog, ne obečanja već prijedloga (sada kada sam utabala put, vodim vas) , imam samo jedno pitanje : Mirooo, zakaj si prodala kombi |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Free,
Sve se može,kada se želi....
|
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |