Slike na staklu |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Vjetar
Upravo klijam Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su vam divne. Najviše mi se nešto sviđa slika sa djetelinom . Interesuje me kako postižete sjaj ( jer su posebno sjajne , možda ih premazujete lakom , ili,,,) i koje boje koristite . nadam se da nije tajna , hvala POZDRAV !!!!
|
|
Vjetar
Upravo klijam Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet ja !!!
Nešto ste o bojama pisali , tako da i na moje pitanje imam djelimičan odgovor . Samo malo sam se iznenadila kada sam u tekstu pročitala da postoji konturna plava boja . Iskreno u Sarajevu ja nisam mogla pronaći dr. boju osim srebrene , zlatne , i crne . Ako neko zna , možel mala pomoć , bila bi zahvalna gdje se mogu nabaviti . HVALA !!!! |
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovu galeriju sam davno na brzinu vidila, znam da me fascinirala, i sad sam je tražila...i uspjela naći.
Sviđa mi se ovaj drugačiji stil-pročitala sam o miješanju boja s konturama radi gustoće-štagod da radite, ja sam oduševljena. A onaj dalekovod, pa "heklani" miljetić...savršeno!!! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam pogledala blog, i samo mogu ponoviti- s a v r š e n o !
Svaka čast i na ideji i na izvedbi! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaista šta reči samo,jedva čekam nove slikice,dobro došla i dugo se družila sa nama cvjetoljubcima i ostalim forumašima
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |