Nepoznata biljcica |
Odgovori |
Korisnik | |
curka
Novo sjeme Pridružen: 01 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 13:13 |
Molim vas za pomoc. Dobila sam ovu biljcicu od susjede, u biti, htjela ju je baciti pa sam ju udomila :)
Skuzila sam da ne voli direktno sunce, smezuraju se listovi, drzim ju u hladu i vlazna je stalno, cini mi se da to voli. Htjela bih znati vise nesto o njoj, da joj mogu pruziti uvjete koji joj pasu. Hvala!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
curka
Novo sjeme Pridružen: 01 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biberovac ili Peperomia, mislim, pozdrav...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
curka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
idem provjeriti na netu odmah, hvala puno :)
|
|
curka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najslicnija je Peperomia peltifolia-ti, iako sam procitala da je su listovi te biljke u obliku suza, a kom moje bas i nisu. Ali mlada je pa ce se uobliciti mozda... vidjet cemo :)
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pilea peperomioides je to.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |