Ideje za uređenje by Ante3009 |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ante, gdje si? Imaš li još koju ideju?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ante3009
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prezaposlen sam u zadnje vrijeme pa nemam vremena za kreativnost. Počinjem opet pred jesen tj. taman kad počinje pravo vrijeme za sadnju.
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro, onda se vidimo na jesen na ovoj temi.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
zribal
Mladi grm Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Greškom sam ovaj post postavila na ovu temu. Molim administratora da ju obriše, a ja ću ju ponoviti na odgovarajućem mjestu. hvala, oprostite.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlične ideje Ante, čekamo jesen
|
|
Rijeka
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ante,
samo da znaš i ja te čekam |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje li je Ante sa novim idejama?
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |