Ako nekog zanima - cvijeće na aukcijama |
Odgovori |
Korisnik | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 15:06 |
http://www.aukcije.hr/browse.php?id=88
često svratim na aukcije i povremeno vidim zanimljive stvari a ovaj put ima i zanimljivih biljaka - pa ako nekoga zanima neka pogleda |
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super! Hvala što si ovu adresu podijelila s nama.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno je super... nego jesi šta kupovala preko njih i kako je sve to skupa organizirano...
Vidio sam neke crvene javore da prodaju pa....
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kupovala sam neke druge stvari i zadovoljna sam
za kupovanje se potrebno registrirati kao kupac ne plaćaš ništa dok prodavatelj plača neku malu proviziju |
|
agava
Nedavno posijan Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nudi se tamo sjeme iz Češke za koje ljudi koji su ga kupovali kažu da je staro i da nevalja. /samo malo upozorenje/
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prodaju razni ljudi tako da sigurno nije sve sjeme loše - ako se nekom i dogodilo da je kupio nevaljalo sjeme
rado bih kupila neke od sad ponuđenih sjemenki ali meni je skupo a i ne trebaju mi tolike količine :( |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja nisam vidjela javora nigdje, ali me interesira koja je bila cijena?
Želim ga kupiti!!!
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za javor je istekla aukcija...aukcije traju 10-ak dana i ako ih prodavači ne ponove...gotovo
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok, hvala
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće,javora imaš u baumaxu,pevecu sigurno.Neki dan sam ih vidjela i baš su lijepi(i skupi).Sigurno ih ima po rasadnicima jeftinije.
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj Sasha, baš ti hvala,već dugo čekam da mi netko odgovori ali ništa bez tebe!Jesi možda vidjela koja im je cijena?
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zavisi od trgovine,vrste i veličine javora. Mislim da bi za 100kn našla lijepu biljkicu.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće, u "Zrinjevcu" na Savskom mostu je koštao 120 kn (crveni), a drugi pored njega nisam gledala!
Ali, poslije toga su Baumax i Bauhouse imali akcije! A do 12.04. čini mi se traje "Sajam cvijeća" u MBM-u u Stupniku, uz 10% na sve što se kupi!!! Probaj nešto što povoljnije iskombinirati. |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok, hvala za info! Morala bih nešto iskombinirati, za sada su to samo želje!
|
|
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hmmm malo sam pogledao link na aukcije...
i eto tip prodaje sjemenke acera po 35 kuna....
iznenadilo me da ima PLAVI acer... no nisam na netu našao da išta tome slično postoji....
malo istraživanja naokolo i otkrio sam da imam acer palmatium i acera dissectum....
ako nekoga zanima bolje da se požure jer tip dolazi u 7 mjesecu u hr....
|
|
andreja
Nedavno posijan Pridružen: 08 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 45 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljudi dali je upče pametno kupovati cvijeće na aukcijama?
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ne znam jel pametno al ja sam kupovala sjeme
tamo ima raznih prodavača...oni s kojima sam ja surađivala su bili ok
a postoje i ocjene prodavaća....pa možeš pogledati šta kažu ljudi koji su s njim surađivali
|
|
dora
Upravo klijam Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fala! :)
Odlicno mi je dosao ovaj sajt! Kupila sam par kaktusa na aukciji, jos samo trebaju stici i to kaktusa koje trazim vec neko vrijeme. |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |