Tete-salvete za Ladimirevce |
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Korisnik | |
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ukrasi za bor su ti presuper.
na kojem printeru printas da ti se boja kod premazivanja lakom ne razmaze? |
|
Sponzorirani linkovi | |
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj printer kod kuće ne radi već dulje vrijeme pa sam sličice printala u kopiraonama, donijela na USB-u pa su mi oni isprintali......
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i hvala na komplimentima..
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni ukrasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
odlicne su boje, jakolijepo mila
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo da vas sve pohvalim,radovi su fenomenalni.E sad,koje veličine bi tegle trebale biti?Ili je to nebitno pa kad se vidi koje su veličine onda se i takve veličine zvijezda kupi? Hippy(čini mi se),ti si stavila sliku one božićne tegle.Jel to ona od terakote? Znanima me jel radimo tegle u koje se budu sadile zvijezde ili ukrasne,trebaju li imati rupe na dnu ili ne.
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misliš na ovu teglu?
Tegla je od teracote...i ima rupu ... iako je to u biti ukrsna tegla i ne bi tebala imati....bar po mome |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada smo kod tegli od teracote, na jednoj njemačkoj stranici sam pročitala da se tegla obavezno mora zaštiti i iz nutra (najbolje posprejati lakom) jer upija vodu, te se pojavljuju ružne mrlje!!!!!!!!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da ću ja uzeti plastičnu teglu....samo ne znam koji promjer....da uzmem 20 cm ?
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E tu sam mislila,Hippy.
Iris,to i mene muči,jer ako bude u te tegle išla tegla sa zvijezdom,onda bi ta "naša" bez rupe trebala biti.
Ništ,moram opet po trgovinama proći.Vidjela sam u međimurjepletu lijepih ukrasnih tegli od šibe i sl (te imaju najlon iznutra)i bile su prilično jeftine,nekih 10-ak kn no malo veće.
Sad još samo da saznamo koje bi veličine najbolje bile.Da su sve iste ili ako je koja manja,uzme se ona mala zvijezda?
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pogledat ću...valjda negdje ima i bez rupa
samo da ustanovimo veličinu
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veli Šefi da tegla ima dosta pa se bum ja"prekvalificirala" i neke adventne vjenčiće radila..i ukrase za bor
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a da nastavimo dogovor u temi božični ukrasi za Ladimirevce....ovako ćemo se pogubiti
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak ustvari cure napreduju sa teglama? Tj. opčenito sa svim?
Podsjetnik vam je na prvoj strani ove teme- ko je rekel kaj bu delal i to! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ups!!!
Podsjetnik je ovdje http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2258 pa se tamo prebacujemo!!! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |