Selaginella lepidophylla (Ruža iz Jerihona) |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, arim, upakirana je poput lučice!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U vrečici kao lukovice,naprijed je slika i ime,ne možeš pogriješiti.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da vam ispričam moja iskustva sa tom biljkom: prošle godine u jednoj našoj trgovini naiđem na veliki izbor lukovica, svih mogućih i nemogućih. Gledam ja te lukovice i ugledam nešto, na etiketi piše " sveta biljka", a u vrećici nešto jadno, suho......
Obzirom da ja nisam neki bogomoljac ( poštujem tradiciju, ali ne idem u crkvu i ne molim se), odmah sam tu "svetu biljku" ignorirala, a bila je duplo skuplja od svih drugih lukovica. I tako je to prošlo.... Ove godine, ovdje na CIF-u vidim ovu biljku, pročitam prelijepu priču o njoj i zaljubim se u nju. Odmah se sjurim do već spomenute trgovine, ali.....šipak, ove godine ih nemaju. I da ne duljim, poduzela sam sve moguće akcije da dođem do nje i , na moje preveliko zadovoljstvo, dobijem ju !!! Postavila sam sliku na mojoj temi. Dakle, da sam lane znala ovo što sad znam, već bih ju odavno imala. No, zahvaljujući ekipi ovdje na ovom forumu, sad znam i sad ju imam. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A zašto nije već u vodi ?
Čini mi se da će biti lijepa, sad kad ju vidim ovako bez folije, fino mi izgleda.
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upakirana je kao lukovica i stoji među lukovicama, barem ovdje kod mene gdje sam ja kupovala.
|
|
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bubaa
Novo sjeme Pridružen: 20 Rujan 2013 Lokacija: borovo naselje Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PREDIVNO!ZAISTA.
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefice, bit će lijepa, drago mi je, bojala sam se da će biti neka ofucana, al dobra je.
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer je poklonjena mojoj snahi koja će uskoro roditi Nisam ovdje pročitala o vrstama pa evo par riječi ( da znamo koja neće biti zelena...) Anastatica hierochuntica ( neće biti zelena kada se otvori) slike sa neta Selaginella lepidophylla je ona koja će biti zelena kada se otvori slike sa neta Ona ima sjeme na krajevima "grana" kao klas Moja: Stoga neznam dali je tema sa dobrim nazivom... možda samo Rose of Jericho Vidim slike od Šteficine i zanima što je pisalo na vrećici, koji naziv. Isto pitanje važi i za Lovru.
|
|
Rijeka
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šteficina je potpuno ista. baš takva je i etiketa.
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bubaa
Novo sjeme Pridružen: 20 Rujan 2013 Lokacija: borovo naselje Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preljepo , nazalost jos je nemam,a zelim je.Nema je kod nas u prodaji,mada su obecali nabaviti.Ocarao me taj neobicni cvjet
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Istina bubaa nisam ju nigdje vidjela za kupiti. Vrlo je interesanta i već duže ju želim ,ali nema je nigdje.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana draga, smatraj da ju imaš, ok?edit: Ovo se inače piše osobi kojoj je namjenjeno na pm
|
|
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |