Pomozimo im ponovo!!!! |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može Šeflera
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....meni se odgovara jedino za prit tamo po zimi malo upitno, ali.......
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni ne odgovara da piše moje ime i koliko sam uplatila.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može mi netko napisati otrpilike starost djece!!!
Da li ima i bebača ili je najmanji recimo 5 godina???
Mislim ovo je bio čisto primjer, ali mene interesira starost djece!!!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda bolje da umjesto iznosa uplate stavimo samo imena onih koji su uplatili... bez obzira bilo to jedna kuna ili 100 kn.
da ne bi bilo natjecanja ili kojekakvih gluposti, jer nije bitno tko koliko dan nego da svatko pomogne onoliko koliko moze....
ima svih uzdrasa djece od onih malih od par mjeseeci do 13-14g neznam tocno koliko je dobna granica...
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MISLIM DA NIJE NIKADA I NIGDJE BILO GOVORA O IZNOSU, samo o imenima. Da se zna da je stigla uplata, a i da se ponekoga malo MRDNE jer nije jos nasao vremena to obaviti. Tko NECE na listu dovoljno je da kad uplati obavijesti admina na PM pa ce umjesto imena stajati samo redni broj, jednostavno ne
|
|
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne treba novce uopce spominjati... samo objaviti uplatu i isplatu da se zna koliko ima novaca i stanje na racunu!!!! a tko je koliko uplatio nije bitno....
ja sam mislio da bi bilo lijepo napisati ime tako da se mozemo zahvaliti clanovima koji cu pomogli...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mi bismo iz Rijekapreviše novaca potrošili za put pa bolje da dio uplatimo, ja uplatila danas - može se provjeriti, a iznos - pa svatko će uplaltiti koliko može, važna je dobra volja, a ne iznos, ali svjedno bi me zanimalo koliko smo ukupno novca uspjeli sakupiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo to sam i ja mislila,Admine.Napisati imena onih koji su uplatili i na kraju ukupan iznos,koliko je na računu.Ako netko hoće da uz njegovo ime bude i svota,ok ,to napisati.Ja samo neću da uz moj nick bude neka cifra.
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
........ mslim da NITKO to ovdje nezeli, samo provjeru uplate, jer malo banke zeznu ponekad, malo sam ja blentava pa pogrijesim, malo drugi pozabe uplatiti, to treba biti samo jedan poticaj nis vise
|
|
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onda smo se dogovorili....
glavna cifra i imena tj. nickovi sa foruma... naravno onoga tko je to napisao :o)
odem provjeriti daz znamo koliki je i tocan iznos do sada uplacen...
znam sigurno da je preko nekih 600kn (toliko mora biti minimalno)
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uplaćujem 50,00 kuna sa jučerašnje Zagrebačke kavice (ma dobro, malo sam dodala da cifra bude okrugla a i da platim ulaz za biljkice kaj sam dobila).
Što mislite o tome d pored nika bude i broj uplata (jasno, ne trebaju svote).
Napisala sam točnu sumu uplate radi kavopija (zato jer to nije samo moj novac, potuno razumijem Shashu, ne treba pisati svota kraj svakog imena kad uplaćujemo u svoje ime, to je moje i dajem koliko najviše mogu)
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ak je manje od somića moramo podebljati malo iznos! Pa tolko nas ima a da se nije skupilo preko soma!
Nek se dječica vesele i nek im se smješak na licu pojavi kad vide da netko misli na njih! |
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....potpisujem
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |