Upomoć, uništavaju mi biljku! |
Odgovori |
Korisnik | |
attsssa
Novo sjeme Pridružen: 16 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 17:46 |
Prvo da vas sve pozdravim, evo probila sam led Jako mi je drago da postoji ovakav forum i vjerujem da ćemo se družiti...
Nemam baš iskustva sa biljkama, totalni sam početnik. Imam neke "gusjenice" po cvijecu u tegli i to sam primijetila tek danas. Cijela biljka ih je puna, žderu mi i uništavaju cvijeće te se bojim da ne pređu na druge i potpuno unište ovaj. Nemam pojma kako se biljka zove ni ti nametnici ali evo par slikica.... Pomagajte, šta da radim? Sutra ću pokušati naći neku Poljoapoteku... |
|
Sponzorirani linkovi | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ukloni sve gusjenice i uništi, i posipaj biljku neopitroidom.
|
|
belica,zagreb
|
|
attsssa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok, hvala ti :)
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako to nebude dovoljno.
Gusjenice ti se skrivaju u zemlji, znaju obično noću operirati. Moraš izvaditi biljku sterilizrati zemlju. Biljku potopi u vodu i one će isplivati gore. Za daljnju zaštitu granule otrova u zemlju. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
attsssa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok, hvala vam....samo su se odjednom pojavile i to na 5 katu u tegli??! Danas krećem u borbu s njima
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla, Ako ti sve gore navedeno ne pomogne,potrazi u biljnoj apoteci pomoć,i savjet,već su ti gusjenice,dobro ugojene!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
attsssa, dobrodošla!
Želim ti ugodno druženje sa nama i puno cvjetića. Nadam se da će ti ova krizantema ubrzo lijepo cvjetati bez ovih . Puno pozdrava. |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jednom sam pročitala da je dobro u zemlju oko biljke ubosti par režnjeva češnjaka, miris navodno odbija neke nametnike, možda su i gusjenice među njima
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da su na 5-ti kat stigle s teglom, meni neopitrid obicno pomogne, iako biljka neko vrijeme izgleda ruzno od njega...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |