Nisini gušti |
Odgovori | Stranica <1 888990 |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt, pun života. A i stanovnici mu daju neku posebnu ljepotu. Volim živo i životinjice u vrtovima
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno je proljeće kod tebe!
Posebno me se dojmilo bijelo cvijeće. Koji je ono grm na petoj slici? Baš je krasan! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posebno mi se sviđaju tvoje ruselije i lantana koju sam i ja imala, ali nije to za naše krajeve. Da li je onaj grm sa bijelim cvjetovima Viburnum, prekrasan je.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa predivan ti je drvenasti božur bijeli ako sam ga dobro prepoznala kao i hosta na suncu.
|
|
Odgovori | Stranica <1 888990 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |