aaramida |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da i ljepljeni su sa gornje strane tanjura. a ostatak je sam tanjur....pasem oči jako lijepo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne radove imaš
|
|
aaramida
Novo sjeme Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tanjir je radjen na gornjoj strani,a kupljen je takav bez doradjivanja.
magnolije su radjene tako sto je prvo radjena podloga a zatim magnolije,.drago mi je da ti se svidjaju. Hvala svima na podrsci ,vise o svemu kada se vratim sa odmora.
|
|
aaramida
Novo sjeme Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovi radovi su radjeni na decoupage papiru.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem sve cure .....zaista prekrasni radovi....ne bi ni jedan izdvojila jer su svi prelijepi
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su ti toliko dobri da uopće ne znam koji mi je lijepši.
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prepreprekrasni radovi,odusevljena sam
|
|
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cekamo nove radove....s nestrpljenjem...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaleeeee (jel ima neki smajli koji uzdiše)... to je cvijet koji sam izabrala za svoje vjenčanje i baš bolujem za svim oblicima kala!!! imam jednu crnobijelu salvetu sa kalama i ne smijem je upotrijebiti dok ne smislim nešto stvarno dobro! i zaboravih... dobro nam došla i daj još sa kalama!!!!
|
|
omnia violet
Pustio korijenje Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi s kalama su mi super ali ne zaostaju niovi drugi....super...
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantasticni radovi svaka cast... i ja sam kao malena malena luda za kalama pa bi to izdvojila...al inace sve je mrak
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |