Galerija slika za decoupage!! |
Odgovori |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 21:20 |
Pošto ima dosta zainteresiranih za stavljanje slika na portal otvorena je galerija lika i za decoupage....
tako da možete stavljati svoje slike preko portala Cvijet.info
radi lakšeg saznanja i objašnjenja kako stavit slike pogledajte video.....
video prikaz kako staviti slike pogledajte ovdje
----------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------
Također možete otkrivati svoje tajne kako šta napraviti u decoupage tehnici ili ostaloj hobistici ... http://cvijet.info/moje_cvjetne_tajne/default.aspx
|
|
Sponzorirani linkovi | |
marinnera
Nedavno posijan Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fala puno, evo idem pokušat..
|
|
gerberi1
Mladi grm Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dosad sam mogla stavljati slike ali sad nemogu nikako otvoriti portal da bi ih mogla staviti,sta moram napraviti
|
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
gerberi1
Mladi grm Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uspjela sam ponovo staviti slike.........jeeeeee
|
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
swedana
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Novo sjeme Pridružen: 05 Studeni 2012 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
swedana
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Novo sjeme Pridružen: 05 Studeni 2012 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moji pocetnicki radovi , ovo je bio jedan stakleni tanjir i jedna prekrasna salveta sa engleskim tekstom. Svasta sam probala pocev od laganog razpucavanja do paljenja krajeva salvete. Zadovoljna sam za pocetak. Inace mogu reci da sam i ja "ZARAZENÁ" virusom zvanim decoupage. pozdrav svima
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Swedana, dobro došla, tanjur ti je lijep i samo nastavi raditi. Ali promašila si temu, zato te nitko nije primijetio - treba staviti slike u Friško iz pečnice - samo slike, a i otvori svoju galeriju, da možemo ostaviti komentare! Veselim se novim radovima!
|
|
crni petar
Novo sjeme Pridružen: 17 Veljača 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema šanse da stavim slike bez pomoći.pozdrav.
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pogledaj ovdje kako staviti slike
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav, nakon dugo vremena prelistavam forum, vidim novosti, ali su i nestale moje slike sve do 80.stranice. Šta se dogodilo.....
|
|
ANĐELKA
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav i tebi anđelka, kako si stavljala slike, preko CIFa sigurno nisi.....
....vjerovatno ih je poslužitelj obrisao, baš šteta
|
|
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preko Ptičice!
|
|
ANĐELKA
|
|
pčelica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ptičice, žabice i te kojekakve životinjice nisu baš pouzdne za stvljanje slika, više forumaša se jadalo |
|
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ni Photobucket.Kad dođeš do limita nakon toga se plaća ili slike nestaju.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
srna
Novo sjeme Pridružen: 17 Travanj 2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Devojke divne steeee
zelim vam puno dobrig ideja u novoj godini |
|
Lena Lu
Novo sjeme Pridružen: 16 Siječanj 2015 Lokacija: Bergamo Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokusala sam da postavim slike ali nigdje je nema ......ups!nesto sam pobrkala ,Blagi Bog valjda se snadjem.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |