Crackle lak |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | ||
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozdrav cleopatro :)
Utješila si me sad jer imam hobby line-ov, a baš sam se divila ovom marabuovom jer mi moj puca ko lud, ful tanki sloj trebam za sitne pukotine... |
||
Sponzorirani linkovi | ||
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Drago mi je ako sam pomogla. .a ako želiš sitne pukotine možeš ih dobit i sa hobby line-ovim, samo više puta prođi spužvicom po istom mjestu, ali ne s malo boje već s dosta boje. .nadam se da si skužila što mislim.
|
||
LaLuna
Novo sjeme Pridružen: 17 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja sam odlučila ...kupit ću novi lak i to je to...šteta što sam tek sad skužila da je subota pa moram čekat ponedjeljak a i ja sam probala i spužvicom i kistom...s kistom mi je nekako lakše..ne znam možda je stvar vježbe..al meni sa spužvicom ostanu onako male izbočine sitne kako sam tapkala spužvicom a ako to probam zagladit onda mi ostanu ravni tragovi gori nego kistom.Probat ću još vježbat s oboje ..pa valjda će me krenut jednom =)
|
||
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ako misliš na sitne mjehuriće koji ti ostanu kad tapkaš spužvicom to lako riješiš tako da potpuno suhom spužvicom ponovo lagano potapkaš. i svakako da je i ovo, kao i mnoge druge stvari u životu, samo stvar prakse....
|
||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
cleo saljem ti topli pozdrav,drago mi te opet vidit |
||
just me
Novo sjeme Pridružen: 05 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
curke molila bi pomoc,kupila sam crakle lak na kojem pise - cracking varnish - craquele proizvodjac je hobby art iz italije. i radila sma po uputama,znaci prvo sam nanjela na drvenu plocicu tamno zelenu boju -koja nije akrilna i na nju sam nanjela bijelu akrilnu boja i na to crakle lak..i nije mi bas nista popucalo..radila sam vec 2 puta i nista..tako d ane znam u cemu grijesim pa ako moze pomoc? inace ovaj lak nisam kupila u hobby art ducanu nego u knjizari koja drzi pribor za decoupage,malo je drugaciji nego oni iz hobby ducana koje sma gledala..sad mi stvarno nije jasno zasto to meni nece popucat i u cemu grijesim?
|
||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
radila si pogrešnim redom....prvo nanesi tamniju boju pa kad se ona osuši nanesi crackle lak
i tek kad se on dobro osuši onda nanesi svijetlu boju
|
||
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti draga, pozdrav i tebi . .
|
||
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Meni je najbolji crackle lak od Stamperie, više je tekući, lako se razmazuje i što je najvažnije ne mora se nanositi u istom smjeru.
Do sada mi nije nikada omanuo, a pukotine ovise o debljini boje koja se na njega nanosi.
osobno najviše volim boju nanositi spužvicom, ali to je već stvar ukusa.
|
||
Mikica74
Upravo klijam Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
da li je neko na krakle lak probao nanositi boju u spreju?
|
||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mikice crackle lak raspucava samo akrilne boje /na bazi vode/ a nisam dosad naišla na nijednu boju u spreju koja je akrilna...
|
||
katarina77
Već proklijao Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo i mene malo da se ubacim. Ovak ja danas radila neki tanjurek a taj lak za raspucavanje mi se jako sviđa i naravno nisam ga imala ljepo sam uzela skalper i potezala nepravilne crte i mogu reč da čak ne izgleda loše ak se nekome da neka proba...
|
||
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
||
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |