Praktično vrtlarsto |
Odgovori |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Prosinac 2007 u 13:28 |
Vodič za vrtlarenje tijekom cijele godine sastavljen je prema godišnjim dobima i popraćen detaljnim i preciznim korak-po-korak fotografijama(preko 600 fotografija) što pokazuju kao se pouzdano uhvatiti u koštac s vrtlarskim zadacima što ih treba obaviti tijekom pojedinog godišnjeg doba. Taj dio započinje proljećem, pravim početkom vrtlarske godine, kad sve pogodniji vremenski uvjeti omogućavaju sjetvu i sadnju; ljeto pruža odsjaj i uživanje, no u sezoni bujnog rasta od presudne je važnosti pljevljenje i njega; jesen je, poput proljeća, period zaposlenosti zato što tada ne samo da treba sijati za žetvu naredne godine, već postojeće biljke treba zaštititi od smrzavanja i ostalih opasnosti; čak i usred zime postoje važni poslovi koje treba obaviti. S knjigom Praktično vrtlarstvo kao vodičem, znat ćete kako u svakoj pojedinoj fazi najbolje iskoristiti svoje vrijeme i sposobnosti. Detaljnije....
Ažurirao administrator - 26 Prosinac 2007 u 13:30 |
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična knjiga,imam je i ja.
Sad preseli cijelu temu,literatura o cvijeću, tu
(pod sajmovi i izložbe je,čini mi se,tema sa literaturom)
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam knjigu slucajno nabavio, isao sam po neso u trgovinu, i vidim u izlogu par knjiga o vrtlarstvu, kad sam ugledao i tu!
I stvarno je super, savjeti su korini i prakticni, i mogu se svi primjeniti u svakom vrtu. Nije jedna od onih koja opisuje kako napraviti vrt, na 10 000 m2. nego za sve, bez obzira koliki vrt imali!!
|
|
Matko
Već proklijao Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo zanimljiva, poučna i nadasve praktična knjiga. Kupio sam ju lani ili preklani ne znam točno u jednoj knjižari u Zgb.
|
|
tko rano rani..... ne čini proljeće!!!
|
|
mirjana
Nedavno posijan Pridružen: 13 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja Vam još mogu preporučiti knjige Uređenje okučnice i Vrtlarski priručnik koje su me oduševile
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jeli to možda ova???
|
|
mirjana
Nedavno posijan Pridružen: 13 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Admine na preciznom prikazu.
Jako dobro izgleda. |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |