Pomoć kod planiranja cvjetnjaka |
Odgovori |
Korisnik | |
laanicaa
Novo sjeme Pridružen: 12 Veljača 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Veljača 2014 u 19:11 |
pozdrav,evo i mene
preselila sam se u bakinu kucu prosle godine pa je eto na red doslo i planiranje nekakvog cvjetnjaka. cvjetnjak bi bio kao predvorje vrta i cijeli dan je na suncu osim mozda zadnja dva tri sata dnevnog svjetla preko ljeta.napravila sam skicu pa cu je uploadati ovdje da vidite kako to izgleda jer postoji vec par biljaka tamo koje nije lako seliti pa bi ih voljela uklopiti.nemam bas iskustva sa cvijecem znam samo da ovo sto je sad tamo uspijeva ali nebi htjela pogrijesiti pa tu staviti neke biljke koje uopce ne pasu pa da pate i jedne i druge. od biljaka prihvacam sve sta se slaze medusobno znaci mozete kombinirati i kamenjarke, penjacice,niske,trajnice i tako dalje samo da ima slicne uvjete rasta. pa eto ako se kome da malo savjetovati i ako nemate pametnijeg posla pomoc je dobrodosla
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
laanicaa, dobro došla.
sigurna sam da ćeš dobiti pomoć, bilo bi dobro i da slikaš prostor koji želiš zasaditi biljkama |
|
laanicaa
Novo sjeme Pridružen: 12 Veljača 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
1.ruza penjacica roza
2.ruza penjacica zuta
3.perunika
4.magnolija
5.ruza zlatna niska
6.bozur rozi
Lijevi rub je ograda
i dole je ograda.vrata su tu u lijevom kutu dolje.ove vijugave crte su neke kao
zamisljene linije do kud bi cvijetnjak trebo ic i to moze ostat tak,mogu dodat
neku nisku ogradu ili kamenje ili kako god :D
|
|
laanicaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da doci ce slika cim skuzim kak ovo funkcionira
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla!
Nećeš se ni snaći, a cvjetnjak će biti pun i prepun, te ćeš ga morati i proširivati.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
laanicaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
laanicaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[/URL]
imam ideju iskoristit neke od ovih biljaka..paa jel to okej ili
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
laanicaa, dobrodošla
Malo je teško ovako iz skice, može slikica sadašnjeg stanja tvog budućeg cvjetnjaka? Usput, gdje si u Zg?
|
|
laanicaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trenutno je stanje nepostojece
baka je tu zivjela i nije zadnjih godina izlazila bas tako da je trenutno gola zemlja sa par biljcica. moze slikat cu iza Botinca u Brezovici(to je prema Pisarovini tamo)
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |