Ideje za prvo uređenje dvorišta |
Odgovori |
Korisnik | |
Gogica6
Nedavno posijan Pridružen: 31 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Veljača 2008 u 14:47 |
Haj svima ,imam oko pola jutra okućnice koju bi trebala urediti zasaditi cvijećem da na nešto to ogromno dvorištr liči. Usredini je kuča katnica ,na sjevernoj strani od kuče su se smjestili moji klinci -nogač pa tu baš nemogu puno,južna strana je između moje i susjedine kuće ,nije baš široka nešto i tu je ulaz u kuću sa ciglastom stazom uz koju bi posadila cvijeće,istočna strana je granica sa vrtom ,imam namjeru napraviti granicu od cvijeća između vrta i dvorišta i zapadna strana(ispred kuće) jedna brajda i dva bora te terasa ispred kuće. To bi otprilike bio opis i trebam savjete kuda ,gdje i šta posaditi .
|
|
MALI CVJETIĆ
|
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogice, ako bi mogla to uslikati pa kad vidimo lakše bi svima bilo!
|
|
miha-m
Odrastao grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pola jutra zemlje baš i nije malo... Imala buš vražjeg posla za to sve urediti.
Kako kaže andrea, uslikaj, pa da vidimo šta se da napraviti. |
|
...štihača je zakon...
|
|
Gogica6
Nedavno posijan Pridružen: 31 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misliš da nisam svijesna da bu to bio posao i po da uredim sve .Ako mi veliki klinci dođu doma za vikend budu slikali i stavili na komp.Muči me prednja strana gdje je u sklopu kuče betonska terasa ,brajda koja tu mora ostati .
|
|
MALI CVJETIĆ
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeli brajda radi hlad? Ja u hladovinu najrađe zasadim vodeniku.
|
|
Gogica6
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da super je hlad i baš smo ju na jesen popravili i uredili tako da ima oblik trokuta ali s obzirom da je pokraj ceste(srečom nije prometna) baš ne sjedimo ispod brajde
|
|
MALI CVJETIĆ
|
|
agava
Nedavno posijan Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je posao, ali slatki posao
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogice, sad vidiš zbog čega bi nam ipak puno pomogle slike!
|
|
Gogica6
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam danas posijala vodeniku jer mi se jako sviđa ,samo se nadam da nisam prekasno.Uz to namjeravam negdje smjestiti prkose ,kadifice,vražji jezik.Crvene gladiole moram užicati susjedu a prekrasne pink gladiole su mi se zalijepile danas za ruku. Cvatu li gladiole cijelo ljeto ili samo dok ne otcvatu?
|
|
MALI CVJETIĆ
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gladiole cvatu dok ne ocvatu. Ja bi ti od viših biljaka preporučila cosmos i cleome, (možda za dio granice između vrta i dvorišta), te cinije , dalije i pijetlovu krijestu. To su biljke koje obilno cvatu cijele godine.
Ako imaš dovoljno prostora možeš napraviti kombinaciju visokih i nižih biljaka... Ali opet, slika bi više pomogla... |
|
Gogica6
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemojte mi se smijati ali ja sam laik pa su mi nazivi cvijeća još strani .Dalije znam ali cosmos i cleome,cinije i pijetlovu krijestu ne mogu si predočiti,
|
|
MALI CVJETIĆ
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zato sam i stavila sliku. Od lijeva prema desno:crvene dalije, cinije roza pa narančaste, ono roza što ide u vrh je pijetlova krijesta, pa iza "paperjasti" grm s tamno i svjetlo roza cvjetovima je cosmos, pa iza svj. roza cleome, a u pozadini još roza cactus dalije
|
|
Gogica6
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala sad mi je puno jasnije ,što prije stavim sliku
|
|
MALI CVJETIĆ
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |