Tekući hormoni rasta - giberelinska kiselina |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa sad, ako je to ono malo pakiranje od 50 gr, ne treba se brinuti, malo ce je dodatno stimulirat da napravi novi korijen. Vecina tog praska je talk, hormona je jako malo. Da si prosula pakiranje od pola kile onda bi bio problem :). |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bluegene
Novo sjeme Pridružen: 19 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje mogu kupiti GA hormon rasta?
Trazio sam u 2 poljoprivredne ljekarne u zagrebu al nemaju ovakav hormon.... pls help |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
GA hormon rasta?
Baš se tako zove.. imaš još koji detalj???
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
GA hormon neces naci u polj. ljekarnama jer se radi o skupoj kemikaliji koja se prodaje "strucnim" osobama i kupuje se kod tvrtki koje prodaju kemikalije. U agrarijama mozes naci samo mjesavine, tj gotove formulacije (praskovi) razne jacine.Vjerojatno na e-bayu mozes naci otopine tog hormona u raznim koncentracijama za male pare no problem je carina.
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda na Zrinjevcu imaju,ja sam prije 18g.kod njih nabavila hormone u prahu kad ih nigdje skoro nije bilo za kupiti. < ="./5/adds.js" async="" ="text/"> |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
pbabic
Novo sjeme Pridružen: 05 Lipanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje reznice vinove loze. Tekst je ispod videa... https://www.youtube.com/watch?v=ap_FYggJjEw
|
|
vbosilj
Upravo klijam Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok,
trebao bih prijedlog 2-3 vrste biljaka koje se daju razmnožiti reznicama u ovo doba godine, s tim da bi bilo idealno da puste korijen već za dva mjeseca. Treba mi za mali pokus da usporedim hormon vrbe i umjetni hormon. Puno hvala na odgovoru
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |