ukrasne trave - slike iz rasadnika |
Odgovori |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 08:26 |
Neki dan sam bila oduševljena ukrasnim travama u našem rasadniku. Tada nisam imala čime slikati, prilikom mog ponovnog posjeta rasadniku više nije bilo baš svih primjeraka, prodani usprkos prilično visokoj cijeni (80-140 kn)
Samo sam ovoj zapamtila ime juncus effusus spiralis a svima ostalima neznam ime |
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa jesu krasne, ali im je i cijena
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, imaš pravo da je cijena koma. I ja sam pomislila da se radi o Phormiumu, koji je preko metra visoka biljka i nije trava nego novozelandski šaš i kreću se cijene kod nas oko 100-150 kn. Trave su uglavnom prosenjak Penisetum, one s bijelim klasovim, a one s metlicama su kineski šaš, miskantus (Miscanthus sinensis), onaj zebrasti je zanimljiv i zbog lišča i zbog metlica, ali što je previše, previše je.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok mogu kopitrati i staviti ove predivne slike u galeriju??? |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što se mene tiče može, a u rasadniku sam pitala da li smijem slikati, pa mislim isto da može
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ih i ovdje onda:
|
|
alexandra_zg
Novo sjeme Pridružen: 08 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozz! Zna li netko kako se zove ukrasna trava koja ima listove širine i oblika kao što je ova prugasta samo što su žarko do tamno crvene boje i u jesen ima crvene metlice? Tražim po netu naziv te biljke i gdje se ju može kupiti pa ako netko možda zna bila bih zahvalna!
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda je to Pennisetum setaceum Rubrum?
|
|
alexandra_zg
Novo sjeme Pridružen: 08 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |