Papir za printeve |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |||||||||||||||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
probala sam radit sa skicn papirom,i sve mi se naboralo kao i kod tebe gemini..taj uradak bacila u smece,i probala ponovo,ovaj put sa peglom,nigdje nabora,samo sam malo brzala pa sam motiv iscupkala pa se vide krajevi,da sam motiv izrezala ispalo bi slicno kao i sa decoupage papirom..evo stavljam sliku da vidite kako je ispalo..gemini hvala na engleskom nazivu,bas sam se pitala koji je, da mogu mm zamolit da mi pogleda u kanadi,imaju li ga..ako netko zeli probat radit sa skicn papirom neka mi se javi na pp,poslat cu vam koji metric..
|
|||||||||||||||
Sponzorirani linkovi | |||||||||||||||
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
cureeeeeeeeeeeee,
imam pelir papir...
nakon mukotrpne potrage nasla sam u jednoj knjizari jedan paket....
nudim mijenjanje papira za vase duplice salveta...
javite se na pm
narocito me zanimaju morski motivi i africki massai
|
|||||||||||||||
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Goga,
imam ti ja massai ratnike...Može đoranje za papir? |
|||||||||||||||
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
naravno hippy, vec sam ti poslala svoju adresu, posalji i ti meni svoju na pm.
|
|||||||||||||||
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
i ja bi probala sa pelirom ali nemam ni morskih ni afričkih salveta.
jel može nešto drugo?
|
|||||||||||||||
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
naravno, trenutno mi sve treba....osim onih djecjih motiva....
poslala sam ti adresu na pm, posalji i ti meni svoju...pozz
|
|||||||||||||||
Gemini
Novo sjeme Pridružen: 19 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Kaća, super je ispalo i baš si se domišljato sjetila peglanja. Inače mi je jako mrzak taj kućanski posao,ali mislim da ćemo pegla i ja postati super prijateljice . Kao i ti imam cijelu rolu skicn papira pa ću pokušati. Jedino se pitam kako će ispasti na podlogama koje nisu platno (najčešće koristim staklo i keramičke pločice). Ima li itko takvih iskustava?
|
|||||||||||||||
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
ma ti bi odma u glavu, što smo nestrpljivi!!!!! zezam malo, mene isto zanima za staklo jer imam u kupaoni napuknuto ogledalo (vrata od ormarića ) i bojim se ići peglom da se ne rasprsne još jače. Ne bi htijela biti pokusni kunić pa ću malo pričekati ha ha |
|||||||||||||||
Gemini
Novo sjeme Pridružen: 19 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Imaš pravo Gogs-provalila si me . Znaš kakvi su blizanci, nestrpljivi i bez okolišanja-zato sam i izabrala svoj nick. Danas ću isprobati peglanje na pločicama, vjerujem da će i na staklu biti ok ako ne pretjeramo sa temperaturom pegle . Javim rezultate. |
|||||||||||||||
maryann
Pustio korijenje Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Bog cure evo da vam malo pomognem nasla sam na webu da imate u splitu PAPIRUS CO oni imaju taj papir moze se naruciti evo stranice...
http://www.papirus.hr/shopaddtocart.asp na dnu stranice mozete viditi da sam kao narucila taj pelir papir (malo im je zeznuta stranica treba do dna doci)
|
|||||||||||||||
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|||||||||||||||
maryann
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Bog cure evo da vam malo pomognem nasla sam na webu da imate u splitu
PAPIRUS CO oni imaju taj papir moze se naruciti evo stranice...
http://www.papirus.hr/shopaddtocart.asp na dnu stranice mozete viditi da sam kao narucila taj pelir papir (malo im je zeznuta stranica treba do dna doci)
|
|||||||||||||||
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|||||||||||||||
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
dobrodosla... nazalost moram te razocarati...jesi pokusala nazvati i pitati za pelir? to im je stari popis artikala dok se lippa mil jos nije raspala...u to vrijeme su ga svi imali na zalihama... vjeruj mi...pelira nema nigdje...nitko ga ne uvozi...prijatelj mi je dobavljac uredskog materijala i doslovno je kontaktirao sve moguce partnere...da ne duzim - pelira nema...ja sam uspjela nabaviti jedan paket koji je ostao igrom slucaja na skladistu...pozz |
|||||||||||||||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||||||||||||||
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
pelira neeeeeeeeeeeeeema...
|
|||||||||||||||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||||||||||||||
maryann
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Sorry ako sam nesta pogrijesila...nije bilo namjerno...ma nema veze imam ja tonu onoga isto lipa mill papira na kojem se pisalo prije na pisacoj masini pa cu probati...veliki pozdrav
|
|||||||||||||||
|||||||||||||||
omnia violet
Pustio korijenje Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
ni u dubrovniku nema pelir papira...nema čak ni rižinog papira ali jednja knjžara se ponudila da če pokupati nabaviti pelir pa mi se javiti ali iskreno,,,sad nakon ovdje svega pročitanog,,.mislim da od toga nema ništa...jednostavno pelir papira za hrvatsku nema!!!!
|
|||||||||||||||
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Ja sam pelir dobila (zamolila koji list više (čitaj:užicala) ) u Prosvjeti na Cvjetnom u Zg (u papirnici u podrumu).
Tamo ga imaju u onim velikim aracima i u njega zamotavaju A4 papire kad netko kupi više komada... Nisam ni znala da je to pelir, a gospon je rekao da je on ručno rezao veliku rolu na manje listove i da ga ne prodaju (i da se više ne proizvodi)... Mene osobno nije oduševio za printanje jer sam printala laserom i na bijeli rižin papir i nekak mi on bolji dojam ostavlja... Jedino nisam opće ziher jeL to pelir (s jedne strane sjajni, s druge mat) jer mene on isto podsjeća na papir u pekarama... |
|||||||||||||||
katarina77
Već proklijao Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
ja sam probala napravit print na trgovačkom papiru praznom i super je za pet pa probajte ... nesto je tanji od obicnog papira za printanje ... isla sam se raspitat za taj pelir papir pa mi teta u knjizari (citaj stara teta ) rekla da se to odavno ne proizvodi pa mi preporucila taj trgovacki papit mogu rec da sam prezadovoljna iako mi je to prvi rad sa printom....
|
|||||||||||||||
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|||||||||||||||
vania
Upravo klijam Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Hi,
ja sam tu novi član, al vas pratim neko vrijeme. Sister me zarazila sa salvetnom tehnikom i odma sam u glavu provala radit sa printanim motivom i super je ispalo. Koristila sam papirnatu vatu (koriste je u medicini pa ako neko ima koju "vezu" u bolnici, ambulanti, možda je ima kupit i u apotekama - to je onaj papir koji vam daju da se pobrišete ako ste npr. bili na ultrazvuku, a imaju ga na tone) i laserski printer, lijepila na staklo i super ispalo. Kad sve još malo povatam priložit ću i rad.
Guštajte..
|
|||||||||||||||
vania
Upravo klijam Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
p. s. Normalno zalijepila "vatu" na papir prije printa , a super rješenje za veće formate (do A3)..
|
|||||||||||||||
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Pa sada već po drugi put pišem.Moždabi se našlo vani, a stari kliker proradi, u trgovini "Nana -san"susjeda mi je kupila svileni papir
za kopirati na krojnim arcima. Pošto sam našla neku staru zalihu već žutu od stajanja pelira oko 5 kom, ovaj papir je malo malo tanji, ali dati ču kćeri da proba na njega printati možda će iči.Javim se za dalje, jer ovaj je papir veličine 150 x 110, i to 5 kom, oko 15 kuna. |
|||||||||||||||
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |