rosa2 nudim -trazim |
Odgovori |
Korisnik | |
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 00:00 |
nudim:
vrtni hibiskus sijeme i nekoliko mladih biljcica u roza i bijeloj boji
nocurak
bijeli gumbici
kineski šaš
bijeli mini irisi
sadnice metlica
sijeme slamatica
cinija
lijepih deckiju
ukrasnih tikvica
A TRAZIM:
alium ukrasni luk
heucheru
cuvarkuce osim obicnih zelenih
vatreni trn
astilbu
gomolje dalija
pampas travu
mentu
hostu
lantane
plumbago
kniphofija
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Sponzorirani linkovi | |
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bi te zamoila ako može mini irise i sadnice hibiskusa..
|
|
rosa2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje prijateljice i prijatelji molila bih vas ako ima netko mozda viska koju sadnicu lijepih kata,cinija ,slamatica ,kadifica ,rudbekije ili bilo kakvog ljetnog cvijeca a da mu netreba jer su mi u dva dana sad kad je jako padala kisa sve pojeli puzevi doslovno sravnali su ih sve sa tlom
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
rosa2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
konačno sam pregledala svoje sijeme i ustanovila čega ima viška pa evo
mix ljetnog-slak,suncokret,cinije,kadifice niske,ljetnji čempres,dragoljub-naranđasti i žuti,plavi lan,delfinijum ljetnji PAPRIKA-ZELENA I CRVENA ROG SADNICE KINESKOG ŠAŠA VISOKI I NISKI ZELENO-BJELI IRISI-ŽUTO PLAVI ,PLAVI,ŽUTI PERUNIKE-SJEMENKE NEBESKO PLAVOG I SMEĐEG POTOČNICE-PLAVE PAR VRSTA PUZAVICA TRAJNICA ZIMZELEN VINIKA VRTNI HIBISKUS-BIJELI ,ROZI SADNICE VINOGRADSKE BRESKVE RUJ a tržim PAMPAS TRAVU CLEMATIS REZNICE CALISTEMON LANTANE HOSTE HEUCERE CAMPANULE -TRAJNICE MARGARETE-TRAJNICE PILEJU RUŽMARIN BILO KAKVE TRAJNICE ZA KAMENJAR SIJEMENJE LJETNICA -RAZNO
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoste i haucere imam....i neke kamenjarke imam....pa se mozemo cuti na pp
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rosa....pun ti je sanducic
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
rosa2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel ima možda netko par biljčica aubrijete ,geraniuma ili lewisie
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam nekaj od traženog bilja pa kad okopni, spakiraj familiju i dođi da vidiš kaj bi sve mogle presaditi iz mog u tvoj vrtek
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
rosa2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo molim ako ima netko kakvih biljčica ljetnica viška nek se javi
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam zainteresovana za kineski šaš može i niski i visoki i irise ,a što se tiće kadifica imam mladih biljaka još je nešto ostalo iako su i kod mene puževi bili gladni pa su mi mnogo mladih ošišali a imala bi i lepog dečka ako nisu i njega obrstili to mi je na vikendici pa ću za vikend ići i ponijeću javi adresu ako si zainteresovana, pozdrav |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |