tražim,tražim |
Odgovori |
Korisnik | |
sanja30
Već proklijao Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 15:30 |
evo me natrag nakon dvije godine (ne baš lijepih događaja ali eto )....u mom vrtu su ostale ruže, podosta pakujaca, neven i u principu, praznina velika. s obzirom da bi se vratila sada svojoj velikoj ljubavi-cvijeću, lijepo bih molila dobre duše za neke pelcere biljkica, bilo vrtnih, bilo kućnih. od kućnih mi je ostao samo neki puzavac i drvo života.
pa ako netko želi otrgnuti koji listić,pelcer i udijeliti mi da ponovno oživim svoje dvorište, bila bi jako zahvalna. na mene možete računati na sjeme pakujca kad se posuši i možda još nešto iskopam, jer svaki dan gledam i nadam se da će nešto iz zemlje ipak proviriti ali kako me dvije godine nije bilo doma, bilo je za očekivati . hvala unaprijed svima
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
promjeni lokaciju u profiliu, lakše će biti nači ljude dobre volje koji su željni pomoći
|
|
sanja30
Već proklijao Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aha..nisam znala da se to može,dugo me nije bilo. hvala vam na savjetu :)
|
|
sanja30
Opcije poruke
Hvala(0)
|
usput,ako netko želi imati šumske jagodice u vrtu, uskoro ih moram malo razdijeliti. pa se javite. prefine su ;)
|
|
sanjalica4
Pustio korijenje Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja se javljam ako moze
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Javljam se i ja !
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
sanja30
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pošaljite mi adrese u inbox ,cure ;)
|
|
sanja30
Opcije poruke
Hvala(1)
|
evo, da se javno zahvalim sanjalici koja mi je poslala sjemenkice pa se sada bacam na posao. curke, jagodice šaljem slijedeći tjedan, adrese imam i bit' ćete obavještene kad pošaljem. puse!
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sanja30, imam jednu gazaniju žute boje u visećoj tegli mogu ti to dati, vidim da si iz zgba, ako si za dođi na našu zgb kavicu (klik), da ti to predam jer nije baš za slanje, prevelika je ili da se nekako drugačije nađemo, javi ako si zainteresirana
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
sanja30
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da sam sad svima poslala poruke, slavuj vk i vijolica su mi poslale predivne pakete pa se još i ovdje javno zahvaljujem i šaljem bezbroj poljubaca i cure, stvarno ako ikad budete u blizini, adresu imate i dolazite na kavu i kolače..
jagodice šaljem sutra, danas su tek nam sjeli novčeki i ipak neće putovati do vas u koverticama zbog ovih vručina i terora na pošti (jedan paket kao da su doslovno gazili :( ) večeras kad uvaljam juniora mužu idem u pregled pakujaca pa javljam da li je sjeme spremno ako je netko zainteresiran... pčelice, hvala ti od srca ali ja sam sa juniorima do 7-8 navećer sama i nisam na kavi bila mjesecima hehehe ali drugi put možda uvaljam djecu pa pobjegnem...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |