prešano cvijeće |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo nove:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično i originalno. Baš mi se sviđa. |
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
frida, krasno!
|
|
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida, slike su ti fenomenalne, reci molim te koji su ti ovo bijeli cvijetići (imaš ih i na zadnjoj slici)
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je ovo lijepo.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je. Pa ja isto imam herbarij, nešto je drukčije, ali prešam biljkice, uglavnom one što rastu prirodno u šumi. Sada ovdje pokušavam naučiti kako se pojedine biljke zovu.
Kad sam pred nekoliko godina htjela u knjižarama kupiti herbarij, dvije mlade prodavačice su me pitale što je to - nisam mogla vjerovati da ne
znaju, jer naravno da se to sada zove "mapa za cvijeće".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bavi li se još tko prešanim cvijećem i lišćem.
Upravo sam sprešala nešto jesenskog lišća - lijepe je boje - crveno, žuto, napravit ću nekakvu slikicu, ove koje su tu su prekrasne
Može li se još nešto napraviti sa prešanim biljčicama
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja kuma je od prešanog cvijeća napravila slike...
Dakle cvijeće je isprešala i zaljepila na bijeli deblji papir i to sve zaljepila na srebrno hamer i te pošpricala s srebrnim sprejom.. i uokvirila!! Super izgleda! |
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je to stolisnik ili možda bazga? Frida .. radovi su genijalni!! Bravo!! |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije ni stolisnik ni bazga..nesto s livade divlje..ima ga u izobilju kod nas, ali nikad nisam cula ime...
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako zgodno, ja sam prije nekoliko godina dobila prekrasnu sliku od prešanog cvijeća, i nakon jedno tri četri godine počelo se trusiti, najvjerovatnije ga napale neke beštije
neznam dal se može slika od prešanog cvijeća zaštititi sa nečime da cvijeće ne propada i bude dugotrajnije
|
|
andjela87
Novo sjeme Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andjela87
Novo sjeme Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sonja50
Pustio korijenje Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovor je dobrano zakasnio, ali što mogu. To je tzv. divlja mrkva, Daucus carota, dosta visoka biljka (oko 80 cm), raste po livadama svugdje, list je sličan mrkvinom i kad se satare u ruci, miriše na mrkvu. Cvijet je u stvari plosnati cvat sa puno malih bijelih cvjetića a u sredini je nekakva crna točkica. Pogledaj : http://www.missouriplants.com/Whitealt/Daucus_carota_page.html |
|
rrromana
Novo sjeme Pridružen: 27 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok ljudi,
može li mi netko reći s čim zaštititi slike od prešanog cxvijeća da se ne sipa i ne gubi boju
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rromana,najčešće ,vjerojatno i najbolje ,je staklom zaštititi.Pogledaj na zadnjoj Fridinoj slici se vidi kako je samo stisnula ,sa strane,sliku i staklo.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav! Lijepe sličice! Bravooo za uložen trud!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |