Akcije u tijeku-sadnica,cvijeća... |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kockavica (Fritillaria), zumbuli, ljiljani (bijeli, crveni, žuti), narcise, tulipani, i još svašta ponešto lijepog...Varaždinu na placu...lukovice 9,99 kn!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A super, ali to je jakoooooooo daleko od mene.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lukovice: zumbuli, narcise, bijele presličice, tritelia, Ixiolirion, kockavica, tulipani (i bijeli!) + još nešto - isklijalo, ali zdravo - 12 kn - mala trgovina u Zgb. Dubravi, prolaz desno od glavnog ulaza u natkriveni dio tržnice.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U Bauhausu Jankomir u Zagrebu imaju ciklame kao "biljka mjeseca" po cijeni od 14 kn. Samo nemaju cvijet al relativno dobro izgledaju.
|
|
laural
Nedavno posijan Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Požega Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U Bauhausu orhideje (dendrobium) po 10,00 Kn.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A u klinac a ja jučer bio prolazio pokraj njega i nisam znao da ih ima tako jeftinih.
Sigurno nisu neke kvalitete ali se zastigurno mogu oporaviti. |
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ja bila i vidjela al po cijeni od 79 i 130, il su pokupovane il nisu baš na vidljivom mjestu
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...u MBM-u : jaglaci 1kn , zumbuli 3kn, narcise 3kn, velika i puna tegla anturijuma 20kn...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira hvala na informaciji. Ja vjerujem da ćeš ti tamo svratiti sigurno prije mene, pa kupi za nas obje...
|
|
sutra je novi dan
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bome kod nas su po 10, 15 i 20 kn... |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Acer palmatum Bau-hau 29 kn. Moje visine 165 (valjda)
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko, to zavisi u koji bau... kapneš, nije ponuda u svakom ista.
U Konzumu su ovih dana ruže bile po 11 kn.... kupila 2 divne penjačice A imaju i ogromne , lijepe tužne vrbe za 60 kn... |
|
belica,zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |