pomoć oko sadnje povrtnjaka |
Odgovori |
Korisnik | |
Kornjača
Upravo klijam Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 20:43 |
Moj dragi i ja odlucili smo da ove godine zasadimo povrtnjak,veci dio je na suncu ali jedan manji dio je iza kuce gdje prevladava hlad.
E sad nas zanima koje biljke bi mogle uspjeti u tom hladu. Molim Vas za pomoć,hvala |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
Sponzorirani linkovi | |
Kornjača
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zar nitko nema rješenje????
|
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokušat ću ti pomoći.
Niti jedno povrće neće davati rezultate u totalnoj sjeni. Ali postoji jedan dio povrća koji može podnijeti djelomičnu sjenu. Povrće koje se uzgaja zbog korjena i ploda nije pogodno za djelomičnu sjenu, međutim povrće koje stvara i uzgajamo ga zbog lista može imati i beneficiju od djelomične sjene. Sljedeće kulture će uspjevati, ako budu imale bar 6 sati sunca ili pjegave sunčeve zrake. - Salata zelenai, rukola, endivija. - Brokula, cvjetača, prokulica - Grašak, grah - Repa , cikla - Rotkvice - Blitva - Lisnato povrće, kao što su kelj, špinat, kelj - Koraba I u hladovini se biljke manje zaljevaju. Takođe hlad ti toleriraju bobičaste vrste kao ogrozd, ribizle, maline. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Kornjača
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E tako nesto sam si i mislila,da bez sunca nema ni povrca.
Hvala na pomoci!!!! |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko hvala na popisu biljaka. I u mom povrtnjaku postoji komad zaklonjen susjednom kućom non stop (ostatkom sunce šeta tijekom dana), pa me isto malo frkica kako će se ponašati biljke! U svakom slučaju, probat ću u taj dio isplanirati nešto od biljki s popisa!
pozdrav |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |