Plumbago, vranjemil - Plumbago auriculata |
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Korisnik | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma divni su mene zanima da li da ga obrežem sada kada ga budem spremala na zimovanje ili da ga obrežem na pronjeće ,kakva su vaša iskustva sa time?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene je tek prvu godinu, mislim da ću ga orezati na proljeće, iako bih ga htjela pustiti kao penjačicu, pa ću s tim bit vrlo oprezna da ga previše ne prikratim.
|
|
tanja j
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam plumbago kojeg svakog proljeća ošišam do korijena, cijelo ljeto cvijeta i prekrasan je. Pošto je svake godine sve širi i širi više mi ne odgovara da raste kao grm već kao stablo. Sto mogu napraviti da ide u visinu?
|
|
Lika u srcu!!!
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tanja.ostavi mu najjaču granu i samo gornje listove.ostalo redovito optrgavaj.on će potjerati grančice sa strane.ostavljaj samo onoliko kolika želiš da ti bude krošnja.kad krene uslikaj ga da ga vidimo
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
tanja j
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žao mi što nemam prošlogodišnju sliku pa da vidiš. Posadila sam jednu granu a jesenas ih je iz zemlje bilo desetak. Dali da ih iz zemlje iskopam ili samo da ih šišam kad krenu?
|
|
Lika u srcu!!!
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
ako ti trebaju kao pelceri iskopaj ih,a ako ne šišaj sve što je ispod buduće krošnje da ne crpi biljku
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
tanja j
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvaala ajama
|
|
Lika u srcu!!!
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Divan!
|
|
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |