Kućni vrtovi i uređenje interijera |
Odgovori |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Prosinac 2007 u 22:08 |
Odgovara na sve vaše praktićčne probleme-koliko često zalijevati biljke, kada ih presađivati, kako izabrati odgovarajuću zemlju, hranjivo i osvjetljenje, kako njegovati biljke i liječiti ih od nametnika i bolesti
• Više od 1500 kućnih biljaka razvrstanih od A do Ž i predstavljenih u obliku uzgojnih kartica s ilustracijama: biljke ukrasnog lišća, cvjetne biljke, biljke s plodovima, orhideje, bromelije, mesožderke, bonsai, palme, kaktusi i sukulenti • 1500 fotografija za uređenje vašeg doma, uz brojne portrete biljaka, kao i fotografije koje prate savjete korak po korak Detaljnije... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Afrodita
Nedavno posijan Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neki dan sam se počastila sa ovom knjigom!!!
Da nadopunim svoje krhko znanje o cvijeću u kući!
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam tu knjigu, kupila sam je u bauhausu za 100kn bila im je na rasprodaji inace je prije bila oko 350kn ako se dobro sjećam... Dobra je knjiga...
|
|
mirjana
Nedavno posijan Pridružen: 13 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Knjiga ne da je dobra, nego sveobuhvatna, i svaki put kad je čitaš, naiđeš na nešto novo toliko podataka ima
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja bi jednu takvu , ako je tako dobra, ali trenutno liječim novčanik od Božićnih i novogodišnjih radosti.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea uslikam par slika iz knjige pa da vidiš kako izgleda i iznutra!!!
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je prava mamilica, ili mišolovka? Može samo ti uslikaj, a ja ću o njoj razmišljati za jedno mjesec do dva. |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iduci vikend postavim slike!!!
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dogovoreno, možda do tada dobijem na lotu
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Doneslo Valentinovo
a da ne bude sama |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je ova knjiga dizajn vrta predobrabravo je za tvoju bolju polovicu
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |