Pravo vrijeme za vegetativno razmnožavanj |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok, hvala, tak sam i mislila, al bolje upitati!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira mi je na plažu donijela krasno štivo: vegetativno razmnožavanje bilja!! Večina biljaka, pogotovo listopadno, najlakše se zakorijeni ako se odreže grana debljine olovke i odreže se tako da dobiješ "L" reznicu!! Teško objasniti, a da mogu nacrtati: deblji dio dužine 10cm je krači i položi se vodoravno a jedna grančica se ostavi i ona je dulji dio slova "L". I redoviti zalijevati!!!
Potreban je tečaj kao kod orhideja!!! Praktično je sve lakše kada se vidi iz prve ruke!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na kavi kod Lore ste dobile CD na dar, neznam imaš li i ti. Dala sam si truda da skinem sa interneta i da vam poklonim.. Nadam se da će svima koristiti.. Za skinuti:
Knjiga je negdje oko 250,00kn
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Mira K
Hvala ti do neba
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako korisno Mira K hvala.puno jelakše kada se vidi slika
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |