lakovi i lakiranje |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam 2k upravo sam ustanovila da imam izgleda nekaj drugo piše ovsako glas varnish set iz nb-a dvokomponentna sintetička smola ,zna li tko kaj ja to imam i čemu služu???????
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
glas varnish ti je za npr. zalijevanje medaljona,
da dobiješ efekt stakla... smjesa se suši 48 h, a potpuno je tvrda nakon 3 dana... što se tiče 2k - uzmi u Lumosu Stamperijin crackle medium... s njim zaista nemreš fulati... isprobala sam valjda sve moguće dvokomponentne lakove koji su dostupni na našem tržištu i on jedini nikad ne omane... s ostalima nikad nisam sigurna kakve ću pukotine dobiti i hoću li ih uopće dobiti... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
crvena dalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PUNO hvala na savijetu mislim da ču još neko vrijeme sačekati na 2k jer očito nije to za mene bar ne još,ovu smolu sam kupila pod 2k zamijenit ču je za nekaj drugo u kaj se razmem
|
|
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uzmi u Lumosu, nećeš požaliti... zbilja i od prve ispada super... ovako ti možda izgleda kao nuklearna fizika, ali od svih dvokomponentnih s njim je najjednostavnije raditi... iznenadit ćeš se kak je itekak za tebe... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
crvena dalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno hvala kad bi bar ja toliko vjerovala u seebe koliko ti vjeruješ, možda se i upustim u tu ludost ali ne još
|
|
|
|
sarahkay021
Novo sjeme Pridružen: 21 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
htela bih da pitam koje vrste (marke) lepka i boja koristite? Primetila
sam da u zavisnoti od materijala na kome se radi dekupaz (drvo, staklo,
plastika...)...zavisi i koje akrilne boje kao i lepak se koriste...kao i
da nije ista razmera vode i lepka za sve podloge....najnezahvalnija (po
meni) je plastika...kakva su vasa iskustva, i ima li neko savet? Hvala
unapred
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |