Kalisija - Callisia repens |
Odgovori |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 01:55 |
Kalisija (callisia repens) je puzavica, mala biljka sa sitnim listovima koja je prikladna kao biljka lončanica, a isto tako i kao biljka prekrivača tla u većim posudama. U kasno ljeto cvjeta sitnim bijelim ili roza cvjetovima.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na trudu i opisu ove predivne biljke!!!!
gledajuci je ovako slici mi na kucnu srecu. tako da je super sto ste napisali da se zna razlika. tj. da postoji i ova biljka.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam nešto slično ali su listići znaju pocrveniti pa neznam jeli to ista vrsta?
Susjeda koja mi je dala ima u vrtu i kaže da cvjeta žuto, meni nije nikada procvjetala.
Evo slike:
|
|
Rijeka
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |