Modrica, Pomenka, Mišje uho - Omphalodes verna |
Odgovori |
Korisnik | ||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 13:34 |
|
Trajnica, lijepo se širi, puzavica visine do 15- tak cm, cvate proljeće-ljeto - izvor informacija: teta s placa![IMG]http://i45.tinypic.com/2ir83h2.jpg" /> |
||
Sponzorirani linkovi | ||
Vlatkich
Pustio korijenje Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Preslatko izgleda. Boja mi se jako sviđa - mislim da još nemam nikaj ovak jako plavoga. Moram i ja pogledat kaj se nudi na placu
|
||
Think green, dream in colours!
Varaždin |
||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Je li i to kod naše tete lespedeze?
Božanstvena boja cvijeta!!! |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lovro, vidi što kaže naša BB....
|
||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
može se naći i pod imenom mišje uho.
|
||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pčelice, a na kojoj temi to BB piše? nebrem najti! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Na oba pitanja, odgovor, DA! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lovro BB je o tom pisala na temi Trajnice koje dobro podnose sušu
Krasna trajnica tako intenzivne plave boje |
||
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |