Ukrasni grasak - Lathyrus odoratus |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam sjeme donesla sa sobom i posijala . Cudi me jedino to , da je na vrecici bila slika cvijetova u svim bojama , also , zute i crvene i kojekakove druge . Sad cvjeta ali samo od bijele pa do svih nijansi ljubicasto do tamno ljubicasto . Ima to veze sa tlom ? Zna netko ? Inace penje se po zicanom plotu i lijepo je vidjeti !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute, moguće je da je do tla.. Možda je kiselkasto?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako bi ja mogla znati da li je tlo kiseljkasto ili ne ? Ko ima tip za mene ? |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad vidim trebala sam se ja prije pozaliti ! Danas u jutro 2 crvena cvijeta !
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto ja dobila sjeme prije par tjedana i posijala,nikle biljčice i jedva čekam cvjetiće..........
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam ove godine posijala nekoliko vrsta ukrasnog graha... 2 su vec izrasla uf i sad mi izgledaju jednako ali sjeme je bilo razlicito... jedva cekam kad ce razdoblje cvjetanja...
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donio sam iz Irske 2 sorte ukrasnog graha za nagodinu, ali zanima me dali mogu sad posijati par sjemenki, kao što se grašak može dvaput godišnje sijati,....
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam donesao dvije sorte iz irske i danas sam posijao par sjemenki, da vidim hoće li stići procvjetati...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
azriela
Pustio korijenje Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dosadna ko tekut
|
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje ukrasne grahorice, sijane 20.02., nikle 02.03.
sjeme niklo valjda 100%. Raste brzo, stabilno i uskoro ću ih presađivati, jer se već plete. Klijanci "padaju" jer im nisam stavila ništa po čemu bi se mogli penjati |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |