Koje cvijeće u lončanice |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja obožavam lobelije !!!Luda mi je boja!! U onoj svojoj kombinaciji sam zaboravila na lobelije !! Thanks!!! |
|
Sponzorirani linkovi | |
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala shasha! Ja trenutno koristim kristalon za prihranu, ali htjela bi probati s ovim prirodnijim metodama. Donata, što ti koristiš za svoje biljčice?
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Die Profis -univerzalno tekuće gnojivo. Ima u DM - drogerie market. A pripomogne i prirodno gnojivo - tzv."prpa" ovčja koju mi sa sela zna poslati ujna u vrečici-obično sad u ovo doba. Malo smrđika ( male količine) ali zato .... cvijeta. |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo oprezno sa prirodnim gnojivima, jer mogu biti pre jaka za cvijeće.
tako da ukoliko stavljate stajski gnoj tada neka on bude već "prerađen" i bude već skoro pa humus, nikako ne svježi.
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo malo da "zamiriše". |
|
tratinčica
Nedavno posijan Pridružen: 23 Svibanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U lončanice svako ljeto idu vodenike, begonije, petunije, surfinije, verbene, irezina koja ne cvate, ali ima dekorativno lišće i puno onih starinskih puzavaca u zelenoj i ljubičastoj boji lišća, klorofituma, a zabavljam se i s najobičnijim bršljanom.
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tratinčice a koji su to ljubičasti puzavci, daj nam koju sličicu ili naziv,
zanimaju me svi ti puzavci ??
|
|
artemisia
Upravo klijam Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerojatno je riječ o PURPURNOLISNOJ TRADESKANCIJI - TRADESCANTIA PALLIDA "PURPUREA".
Više informacija, a i sličica na: http://www.mobot.org/gardeninghelp/plantfinder/Plant.asp?code=C137
|
|
tratinčica
Nedavno posijan Pridružen: 23 Svibanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, to je to! Iskreno, nisam imala pojma kako se zove, ali znam da je to uz pelargonije i asparaguse imala moja baka, a imaju ga i sve starije uzgajivačice cvijeća kao moja sveki. Nažalost, nemam digitalac pa niš od sličica .
Ažurirao tratinčica - 28 Svibanj 2007 u 19:59 |
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na pomoći
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
donata
gdje držiš svoju petuniju? u sjeni na suncu ili?
moja je na suncu, raste ko blesava ali se svako nekoliko osuši, sa cijelom granom, onda je skratim škarama ,a opet udari i sve tako
tvoja je prelijepa
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova je petunija od prošle godine...ove godine nisam našla sjeme te petunije koje sam izgleda "jako dobro spremila".... Inače bila je na suncu ...i to dobar dio dana...takvu petuniju do sada nisam imala ....i bojim se da je neću naći.... ali nikad ne reci nikad... |
|
Meow
Novo sjeme Pridružen: 25 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 48 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme! ochu ovo:D kad je pravo vrijeme da se petunija sadi i kako se sadi? iz sjemena? joj nemam pojma o nikakvom "vanjskom" cvijechu a sad ovdje gledam i prekrasno je sve! |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš vremena još.sad samo gledaj,uzmi papir i zapisuj šta bi sadila.Kad bude vrijeme,ne boj se,tu ćeš saznati.Surfinije i petunije ti je možda najbolje(najjednostavnije je)kupiti u proljeće,mladu biljkicu.Znači do 4-5mjeseca imaš vremena gledati i razmišljati šta bi sadila.usput "sakupljati"novac jer kad kreneš kupovati,teško je stati
|
|
daaa
Novo sjeme Pridružen: 18 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 44 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uuu ova je prekrasna, koliko li ih tu ima zajedno posađenih
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |