Uzgoj lukovica u stakleniku |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha, pa ti onda imaš veeeeeeliki izbor lukovica u Mbm-u i u sličnim centrima, čujem da MBM priprema online trgovinu pa ću se i ja ove jeseni ponoviti nekim lukovicama...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa da budem iskrena još nikad tamo nisam bila pa ne znam al namjeravam ove jeseni otići i vidjeti što nude.
Za sad su mi se cvjećarne u Zagrebu pokazale bolje nego tako neki veliki centri.Kad sam kupila ljiljane u Bauhausu, jedan mi nije ni cvjetao te godine kad sam ga uzela a drugi nije cvao kak treba (jedan cvjetni pup je odumro i propao).Ovaj narančasti koji Si vidio sam uzela u manjoj cvjećarni u Zagrebu i pokazao se kao kvalitetan.Sad čekam sjeme da sazrije i vidim da izbacuje mlade lukovice tako da sam s ovim vrlo zadovoljna. Tako da ako ću uzimat ljiljane u MBM-u dobro ću provjeriti kakve su i neću se zaletavati.Ako uzmem uzet ću 1,2 komada i gotovo. |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |