Judino drvo - Cercis siliquastrum |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo, još malo, pa ću se otvoriti.... ...poklonila mi ga je naša marta78....velika joj hvala! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znači preživio presađivanje, baš mi je drago
lijepo si ga orezala |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan je!
Usput bi pitala....jel mogu potrgati sa svog malog judića one mahunice koje će se osjemeniti....mislim si...možda mu bude pasalo...ali...opet...možda i ne ! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa fantastičan je. Je si li ga u Bosni kupila?
Ja bi sačekala jesen, pa ga onda presadila i još ga malo zaštitila (samo prvu zimu), ali možda se javi neko ko ima iskustvo s njim. |
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga makk, več sam ga smestila u baštu, i mogu se samo nadati najboljem.Sa čim je najbolje da ga zaštitim bar jednu zimu.
kupila sam ga ovdje kod nas, imam još jednog malog zelenog lista C.S. ali njega ću držati u saksiji preko zime.
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaštiti ga borovim grančicama. Biljka nije velika, pa ti ih ne treba puno. Zabodeš ih u zemlju oko Judinog d., tako što ćeš napraviti kao šator.
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je divan, mojem je na žalost otpala većina pupova. Nemam pojma zašto. Doduše bio je jedan dan hladan oko nule , možda zbog toga.
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila sam Judić i sada hodam po okućnici i pitam se gdje ću ga posaditi
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan je Mira, meni se napokon primio, ali za sada ima samo listiće.
|
|
život je more
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |