Crna rotkva-povrtnica - Raphanus sativus |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo sam htjela napisati komentar o rokvi i postaviti aktuelne slike......i gle čuda. Na trećem linku moja slika rokve od 2010.
treća slika Pitam se kakve su osobe koje pišu blog o biljkama koje uopšte nemaju. Ako kradu slike ne bi me čudilo da kradu i tekstove. Ovo je rokva izvađena u jesen. Ja sam je posijala direktno u baštu, ali kako je bila pregusta morala sam je rasaditi i to joj nije naškodilo. |
|
Sponzorirani linkovi | |
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika je uklonjena
|
|
khan
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onda moramo svoje tijelo voditi u armeniju ako jedemo kajsije, ne? kad bismo se ograničilisamo na izvorno europske jestive biljke, živjeli bismo na lanu i maku. |
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
rrorion
Upravo klijam Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da malo osvježimo temu, nov sam u sadnji-vrtu i tome, ali gredicu sam krajem ljeta posadio, i preživjele cjelu zimu, i danas imam cjelo brdo lijepih povrtnica i zadovoljan sam, ljute su i lijepe okrugle
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rrorion, jesu li ti sočne kao u jesen? Moje rokve, koje ostanu preko zime u bašti, u proljeće budu kao spužva, tačnije nisu ni za šta.
|
|
rrorion
Upravo klijam Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesu jesu , evo dnevno po cijelu polovicu pojedem, jače je ljuta od luka, a i dosta tvrđa, jedino nisu onako glomazne ko na placu, veličine srednje do manje jabuke, a jedino je poneka previše izduženog korijena i to ide na kompost hrpu uskoro, al danas nisam, a ni sutra nevjerujem da ću do vrta, ova kiša u kontinentu već dosadna
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |