Dnevnik by kreos |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno hvala na odgovoru!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
TycheB
Novo sjeme Pridružen: 15 Rujan 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ispričavam se na oživljavanju starog threada, no bambusi su ti zaista divni!
Već neko vrijeme čitam o bambusima i planiram ih isprobati i u svom vrtu i super mi je kad vidim nekoga blizu kome tako dobro uspijevaju! Čitala sam koliko zeznuti znaju biti, ali vjerujem da se trud stvarno isplati.
Posebno me fascinira Nigra zbog svojih boja, pa bih s njom voljela i početi. Imaš li ti možda sadnica Nigre za prodati ili pokloniti? Ili slučajno znaš gdje bi se najbolje mogle nabaviti? |
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam nigru, mala sadnica bi se mogla iskopati :)
|
|
TycheB
Novo sjeme Pridružen: 15 Rujan 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala hvala puno!
Može pm za dogovor? |
|
tekel
Upravo klijam Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kreos ovo je ozbiljna kolekcija bambusa i želim ti puno uspijeha u daljnjem uzgoju,ja imam ph. aurea i ph. nigra,pleioblastus humilis,pseudosasa jap,i jedan neindificirani pa ak neko zna koji je nek napiše.
evo slike neindificiranog http://s1003.photobucket.com/user/tekel_photo/media/oglasi/DSC06763.jpg. -
|
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tekel, još je bambus mali. Dok malo poraste onda se po izdancima moze lako identificirati koja je vrsta.
|
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tekel
Upravo klijam Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kreos,onaj bambi ima 10 godina,zrinjevac prodaje nešto slično i piše da je sasa,nisam siguran u vrstu
|
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogla bi piti onda Sasa pumila, al nisam siguran!
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bambusi su predivni...neznam kako je stanje sada voljela bi kad bi malo pokazao...mislim da svaki vrt zasluzuje barem koji bambus u nekom svom cosku....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je bas divno,nisam ni sumnjala da se dobro brineš o njima...kako su se tek raširili....predivno....kao da svaki ima svoje mjesto....bravo
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |