Što posaditi preko zime na balkonu |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oo super ti balkon izgleda... moj je prazan... mora se malo ugledati na tebe.
|
|
belica,zagreb
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Satori
Novo sjeme Pridružen: 30 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 21 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo će mi biti prva godina kako kanim zasaditi nešto na balkonu kroz zimu, pa me zanima jedna stvar - dakle - zalijevanje...
Imam čuvarkuću za sada na balkonu i kanim posaditi u žardinjere koje vise s balkona - maćuhice i ukrasni kelj. E sad - da li se trebaju biljke kroz zimu zalijevati ili...? To mi je totalna nedoumica, nigdje ne nalazim odgovor na to - pa bih molila vas - koje imate biljke na balkonima u Zagrebu, zimi - za informaciju. Dakle - zalijevate li ih i ako da - koliko?? Thnx. |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara, jako dobre ideje za zimski balkon. Sviđaju mi se tvoje cvjetne kreacije i na sjevernom i na južnom balkonu, a panj sa čuvarkućama posebno.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=Satori]Ovo će mi biti prva godina kako kanim zasaditi nešto na balkonu kroz zimu, pa me zanima jedna stvar - dakle - zalijevanje...
Imam čuvarkuću za sada na balkonu i kanim posaditi u žardinjere koje vise s balkona - maćuhice i ukrasni kelj. E sad - da li se trebaju biljke kroz zimu zalijevati ili...? To mi je totalna nedoumica, nigdje ne nalazim odgovor na to - pa bih molila vas - koje imate biljke na balkonima u Zagrebu, zimi - za informaciju. Dakle - zalijevate li ih i ako da - koliko?? ...dakle Satori, ja povremeno zalijevam sve što mi je na balkonima, onako nekako po osjećaju, čuvarkuće sam baš jučer zalila, a svakako ćeš morati pomalo zalijevati i maćuhice i ukrasni kelj...sretno!!! |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Satori
Novo sjeme Pridružen: 30 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 21 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala R.Sara - biljke su preživjele, kelj je procvjetao sad u proljeće... uglavnom - ovu zimu sam savladala lekciju zimskog balkona.
Zalijevala sam malo, kad nije bilo snijega i kad bi malo zatoplilo... ta mi je formula dobro upalila, pa ću tako i inače. Eto, možda info. pomogne nekoj neznalici - kao što sam to bila ja pred ovu zimu... |
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš lijepo! I sama razmišljam o zimskoj sadnji ali ne na balkon nego na prozor sobe, izvana naravno jer su mi tu žardinjere zaštićene bar djelomično od vremenskih neprilika.
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne kombinacije!!! Stvarno jako dobre ideje, crvena heuchera izgleda jako dekorativno u ovoj kombinaciji, iako su mi ove predivne maćuhice top
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme ljudi moji slučajno naletijeh na ovu temu,kako me samo oduševila,nikada mi nije došla ideja prirediti zimske biljke za balkon zimi.Koliko krasnih ideja,kako sam samo oduševljena.Odmah krećem u akciju i ove zime moj balkon bude cvjetni,nadam se da nije kasno.
Već sam kupila ciklame i mislila sam ih kod većih minusa unijeti u kuću ili mogu ostati vani?
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |