Sporiš - Verbena, tapien |
Odgovori | Stranica <1 101112 |
Korisnik | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerovatno hibridi koji mutiraju. Ja sam prošlih godina sadila tamnije nijanse i nisu mjenjale boju. Ove godine ih nemam ali jedino što se treba paziti to je pepelnica bar u Dalmaciji, meni je uništila sve pa sam se malo razočarala ali vidjeći Vaše dogodine opet ću pokušati naravno uz zaštitu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na mojoj verbeni se pojavile male bijele leteće mušice, znate li o čemu se radi? Kako ih se riješit?
|
|
keeka
Pustio korijenje Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
orhideja4 to su ti bijele usi, odmah idi u polj apoteku po sredstvo i pospricaj dobro navecer kad sunce zađe, pa ce sve biti ok.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bjele mušice su posljedica vlage pa velike vrućine. Pokušaj s mospilanom meni je uspjelo kod belića |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupio mi je tata neko sredstvo u polj.apoteci pa sam našpricala, ali one i dalje veselo letaju :/ Možda da ih malo s ovim sprejom za muhe i komarce špricnem?
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uginiti ce... dobro je sredstvo za bijelu mušicu Mospilan cijena je nekih 7 kn za 10 litara vode. najboljej eponoviti tretiranje svakih 5-7 dana i tako dva puta da gamed nestane.
bijela musica je nesto sasvim normalno kod verbene jer je vrlo cesta i gotovo je nemoguce imati verbenu a ne upoznati bijelu mušicu:o)
|
|
orhideja4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupit ću i to kad odem do grada pa da ih uništimo sa stilom ;) Jel mogu preć na drugo cvijeće na balkonu? |
|
Maggie
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko je taj Mospilan štetan za druge životinje u vrtu?
ptice, mačke? |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stetan je ali mislim da nije nesto previse.
naravno zivotinje ne bi smijele jesti ili stvljati u usta biljku. ja imam macku i psa i hrpu zeceva i ni jedna zivotinja do sada nije stradala. zadni cukac je zivio preko 12-13 godina a i macka isto toliko ... ok zecevi ne dozive tako dugo ... oni nastradaju ranije ovisno o kilazi.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bijela musica moze preci i na ostale biljke ali verbenu,bacopu,fuksiju i sl. biljke obozavaju :o))
|
|
orhideja4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi evo mene opet s istom mukom, bijela mušica mi se skroz proširila po cvijeću iako sam ju špricala insekticidom. Sad je na pelargonijama, vodeniki i sl. Mene zanima može li ona smetati čovjeku, tipa preći na ljude i sl. jer smo ljeti stalno na balkonu a one doslovno lete oko nas. Ne znam što mi je činiti, ne mogu svo cvijeće pobacat
|
|
orhideja4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mogu li preći na sobno bilje ako ulete u stan :) ?
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne može nastetiti ljudima, barem koliko znam.
uzmi mospilan i ošpricaj sve sa njimi onda ponovi isto kroz narednih nekoliko dana.. u principu svaki5-7 dana i tkao 3 puta. i gamad je unistita. ukoliko a za još lakše riješavanje problema,ako nije problem uklonite verbenu
|
|
orhideja4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala
|
|
Sunlight
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da osvježimo temu:
[/URL] [/URL]
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nabavila i ja ovu krasoticu, dvije crvene i dvije tamno roze.
Za sad je super, piju moj bioenzim i pjevaju, pune cvijeta... Munjevitom brzinom rastu, vidjecemo kako cemo se druziti ovo ljeto. |
|
mufnica
Novo sjeme Pridružen: 28 Rujan 2016 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim za pomoc. Kako verbeni otkidati ocvale cvjetice? Da li izvlaciti sitni suhi cvjetic kao npr.petuniji ili otkidati cvjetnu glavicu cijelu? Hvala
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ja režem do prvog lista.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
mufnica
Novo sjeme Pridružen: 28 Rujan 2016 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajski vrtovi, hvala!
|
|
Odgovori | Stranica <1 101112 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |