Bambus- porodica trava |
Odgovori | Stranica <1 567 |
Korisnik | |
vakno
Novo sjeme Pridružen: 27 Prosinac 2018 Lokacija: Zg-Čk Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz nekog razloga nemam opciju privatnih poruka, pa te molim da ti meni napišeš neki kontakt (mail ili tel) u privatnu poruku..hvala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Boka666
Novo sjeme Pridružen: 12 Veljača 2019 Lokacija: Pula Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima, trazim nekog ko ima par vrsta bambusa za prodaju,po mogucnosti rizomi.
Kreos javi se vidim da ti imas najvise vrsta :) neznam zasto nemam opciju za slat privatne poruke
|
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Poslao sam vam privatnu poruku.
|
|
Boka666
Novo sjeme Pridružen: 12 Veljača 2019 Lokacija: Pula Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda da su blokirane privatne poruke,zamolio bih te ako mi se mozes javiti na mail: bambus25@net.hr pa da razmjenimo kontakte, hvala
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mi ga imamo i ja sam jako pazila da ne pobjegne k susjedu ali on je ipak uspio no susjed se ne ljuti ... veli da ga pustim ....
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Odgovori | Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |