Alma - upoznavanje |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Alma
Nedavno posijan Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je mini kozmetički set
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo, preslatko, tako nježno
|
|
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaaaaaaaa, slatko!
Ja s tim nebi grebla svoje pete... |
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasnooooo... a onaj brod se ne bude vidio?
|
|
Alma
Nedavno posijan Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji brod spring? bemu, fakat sam plava
|
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preslatko je. dobro kaze SunceRi - prelijepo je da se koristi :)
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alma možda sam i ja plava... učinilo mi se da na prvoj slici na onom katonu iza drvene posude vidim jedrenjak....
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alma set je predivan!!! iako je sve s istim uzorkom, ogledalce mi je naj naj!!
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijep set. ljubicice ove sitne su tako zahvalan materijal, a ti si to super ukomponirala :) sad jedno pitanje za plavushe, cemu sluzi onaj bat sa spicom? izgleda kao sprava za mucenje :)
|
|
Alma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, ono ti je mini masažer, ono su kotačići.
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a joj, kak sam plava ispala. jos tu ovi moji perverzni kolege me zafrkavaju kaj sam ja vidjela u toj spravi. velim bat za meso :)
aj sad nekaj naucih ;)
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ihihihihi
|
|
Alma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ninocka...ja jesam plava, ali si ti definitivno pretjerala s blajhom
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ninochka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa kaj da ti kazem, meni je licilo na bat za meso. imam takav samo metalan :) i znas snicle su super mekane kad ih dobro umlatim s takvim batom ;)
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |