"Bezimeno" |
Odgovori |
Korisnik | |
Amal
Novo sjeme Pridružen: 28 Ožujak 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 11:16 |
sramota me reči, al ne znam kako se zove cvijeće koje sam kupila nedavno u Zadru. Pošto trenutno nemam digitalca opisat ću kako izgleda, možda ga vi dobri poznavatelji biljčica prepoznate , a onda mi date savjet.
Balkonsko je , ima grane kao prkos , one igličaste , i po njima predivni cvjetovi, plamene boje u obliku malih fišeka. Ma to je nešto predivno, ustvari bilo predivno.....bilo... jer su mi se cjvjetovi počeli sušiti. Ne znam ništa u tom cvijetui, čak ni kako se zove pošto samga kupila naglavačke pošto je bila užasna gužva u plasteniku. čak mi nije rekao ni naziv cvijeta.
Ako znate koja je biljka u pitanju, pomozite mi savjetom šta da uradim... molim vas....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Po opisu mi liči na viseći lotus, vidi pod balkonsko cvijeće da li je to to
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je ovo onda je lotus
|
|
Amal
Novo sjeme Pridružen: 28 Ožujak 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je to, nemate pojma koliko sam sretna što bar znam kako se zove.... imate li podataka o ovom predivnom cvijeću........
Hvala i velika pusa
|
|
Amal
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma idem odmah na balkonsko cvijeće.....
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |