Njemacka |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekoputa katedrale nalazi se dvorac s pripadajučim parkom koji je za toplijeg vremena pun raznolikog cvijeća
zbog hladnoče ruže su još u dubokom snu. priroda se tek polako budi. još poneki pogled na grad i brda na kojem je još jedna crkva i samostan |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Put nas dalje vodi u 80km udaljen Frankfurt am Main.
i njegov botanički vrt Palmengarten. Botanički vrt osnovan je 1868 i proteže se na 50hektara što otvorenog što zatvorenog prostora. Zbog velikog stakleničkog prostora(oko 5000m2) smještenog u nekoliko zgrada prikazuje namsvoju ljepotu cijele godine. Osim raskošnog cvijeća tu se održavaju i razne izložbe i koncerti...,ima veliko igralište za djecu i vlakić koji vas vozi vrtum od staklenika do staklenika. Kako je u ovo doba godine vanjski dio još u zimskom snu pokušat ću vam s nekoliko slika dočarati njegovu ljepotu u stakleničkom djelu. I za kraj nekoliko vanjskih sličica Obilazak je bio brzinski, trajao je samo 3sata i bio je vrlo zanimljiv jer smo se za sekundu, prolaskom kroz vrata nalazili u različitim klimatskim podnebljima : kišnim šumama, savani, pustinji, tropima...a memorija fotića naravno bila je premala. |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je bilo putovati sa tobom,hvala ti što si me uzela sa sobom i sve te ljepote pokazala.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, uživala sam gledajući slike, posebno botanički vrt, podsjeća me na onaj iz Berlina...stvarno prekrasno
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |