Zimski radovi 2011 |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
PeKa
Upravo klijam Pridružen: 07 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U poslijednje vrijeme malo je teže s paletama, jer ih više ne bacaju okolo samo tako. Znam da postoje dvije vrste: Euro-palete i one druge koje nisu Euro. Euro palete je teže naći jer ih oni koji ih imaju ne bacaju baš tako, nego ih koriste dok se ne raspadnu. A ove druge koje su drukčijih dimenzija lakše je naći. Ako poznate nekog tko bi ih se rado riješio... ne koštaju ništa.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Peka evo ti opet nešto o onoj ideji u vezi ugljena i plodnosti zemlje. Ako sam iz videa dobro skužila, paljeno drvo zaliju vodom da ostane ugalj i ne pretvori se u pepeo. Ovo je budućnost mog vrta
http://metro-portal.hr/terra-preta-superplodna-zemlja-iz-amazone/55773 http://www.youtube.com/watch?v=nQyRAHc7uhw&feature=player_embedded |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
PeKa
Upravo klijam Pridružen: 07 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Smrcko, upoznat sam s idejom i postupkom, ali do prakse još nisam došao. Traži materijala, pripreme, vremena, posvećenosti baš tome, što do danas nisam mogao. Jedan naš poznanik sa granice Nizozemske i Njemačke specijalizirao se za to i već godinama tako obogaćuje svoj voćnjak.
To je isto kao kad našoj susjedi kažem da ne mora ručno preštihati 400 pa još 500-600 kvadrata vrta, ali ona to tako radi desetljećima. Nedaj Bože da zucnem o nastiranju, odmah dobijem zagorsku jezikovu juhu.
Stići ću ja do toga, nadam se uskoro, kad prijatelj i ja zašvasamo u ručnoj izradi prikolicu za motokultivator. Ne znam dal mi fali još ruku ili je vrijeme prebacilo u petu brzinu.
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje sam naišla o kompostu, nadam se da mi nećete zamjeriti ako se nadovežem.
u 10 litara mlake vodi ,stavi se 100 g šećera, promiješa i polije po kompostnoj hrpi. Na taj način ubrzava se raspadanje otpadaka. |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |